Classactions
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding nodig? Kies voor Hurricane

De keuze voor bedrijfskleding heeft verschillende voordelen. Zo geeft het uw bedrijf een professionele uitstraling, het bedrijf wordt makkelijk herkend aan de logo’s of het type bedrijfskleding. Als het personeel er professioneel uitziet dan is dat niet alleen een goede reclame, het zorgt bij klanten ook voor een bewezen gevoel van vertrouwen.
Een ander groot voordeel is dat als iedereen hetzelfde gekleed gaat dan zorgt dat voor een eenheid in het bedrijf en hierdoor voor meer gelijkheid op de werkvloer tussen werknemers onderling.

Daarnaast kan de bedrijfskleding specifiek kan worden uitgezocht op de behoeften van het doel. Iedere branche is natuurlijk verschillend en hierdoor zit het niet alleen comfortabel, het biedt ook de nodige bescherming en veiligheid tijdens het werk en zo worden de nodige risico’s beperkt.

Een bedrijf gespecialiseerd op het gebied dit soort kleding is Hurricane bedrijfskleding. Met meer dan 35 jaar aan ervaring in het bewerken van werkkleding in allerlei verschillende branches ben je hier zeker aan het juist adres voor de representatie van zowel beroepskleding als sportdoeleinden.

Hurricane bedrijfskleding

Hurricane bedrijfskleding biedt een uitgebreid aanbod van jassen en vesten tot t-shirts en broeken voor verschillende beroepskleding. U kunt makkelijk kiezen uit de vele bedrijfssectoren op de website en uit het grote aanbod verschillende merken. Die allemaal voldoen aan de gestelde eisen voor het vakgebied. De kleding is allemaal blanco te bestellen maar kan ook bedrukt of geborduurd worden, net wat uw persoonlijke smaak is. Via de website kunt u vrijblijvend en binnen 30 minuten een offerte aanvragen. Op de website staan veel goede voorbeelden. Als u de producten liever fysiek wilt bekijken of wanneer u nog niet goed weet wat u wilt uitstralen dan kunt u (bij voorkeur op afspraak) langs gaan bij de showroom in Harmelen.

Wanneer u een product hebt uitgekozen op de website van Hurricane kunt u makkelijk selecteren wat voor bewerking u wilt en op welke plaats. Zo kunt u niet alleen kiezen voor een slijtvaste bedrukking maar ook voor een borduring.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte ontvangt u een digitaal voorbeeld van het ontwerp om te kijken of het artikel voldoet aan uw wensen.

Wanneer de producten snel nodig zijn is het ook mogelijk om met overleg van de medewerkers een spoedbestelling te plaatsen. Bij gewone levering heb je de artikelen in Nederland en België binnen twee weken in huis wanneer ze bewerkt moeten worden, bij blanco artikelen is dit slechts 1 week.

Dus bent u opzoek naar een professioneel bedrijf dat uw bedrijf, verenigingen of producten met hoge kwaliteit kan personaliseren, aarzel dan niet en neem snel een kijkje bij Hurricane bedrijfskleding.