Classactions
Image default
Aanbiedingen

Drie keer een originele uitnodiging voor jouw verjaardag

Of je nou jarig bent, er een vijftigjarig huwelijksfeest op de kalender staat of jouw dochter of zoon zijn of haar 21-diner geeft, bij veel evenementen komt een uitnodiging goed van pas. En bij het ene evenement wil je nou eenmaal een stukje meer uitpakken dan bij het andere evenement, wat wij maar al te goed begrijpen. Het liefst zou je een locatie afhuren, uitnodiging kaartjes laten afdrukken en een cateraar inschakelen, maar… aan alles hangt een prijskaartje. En sommige dingen kan je dan nou eenmaal beter zelf doen; scheelt kosten en is eigenlijk best wel heel leuk! 

 

Dus heb je besloten toch zelf de uitnodiging voor het feestje van de feestjes in elkaar te flansen? Lees dan snel met ons mee, we hebben een aantal goede tips voor je!   

 

Canva

Misschien gebruik je het programma al wel voor werk, andere zullen er juist nog nooit van gehoord hebben; Canva. Het is een programma waarin je kan ontwerpen. Van Instagram stories, tot magazines en ja, dus ook uitnodigingen voor feestjes. Het fijne aan Canva is dat het heel makkelijk te gebruiken is; je kan op ieder level in stappen. In het programma heb je keuze uit een gratis account of een betaalde versie, maar ook zonder de betaalde versie kom je een heel eind in het maken van de hipste uitnodigingen! 

 

Personal touch

Houd je het feestje wat kleiner, of heb je heel veel tijd? Zorg dan dat er een persoonlijke touch in de uitnodiging verwerkt zit. People will love it! Dus heb jij van iedereen die je uitnodigt wel een gekke foto, of een leuke foto samen? Doe deze dan in de uitnodiging; de genodigden zullen zich dan nóg vereerder voelen dat ze uitgenodigd zijn. Ready to party! 

 

Postduif

Onze leukste tip (wordt altijd heel goed ontvangen!), is om de uitnodiging op de ouderwetse manier naar de genodigden te versturen. Dus; met de post (of een rondje door de stad fietsen, hoe wel de kans groot is dat je ook mensen uit andere steden wil uitnodigen). Begin dus maar vast met het sparen van adresgegevens, want voor je het weet heb je een hele lijst nodig! Tip!: nog leuker; plaats een QR-code naar een spotify lijst in de uitnodiging, en vraag of iedereen zijn of haar lievelingslied daarin plaatst. Een feestje met een afspeellijst die sowieso in de smaak zal vallen;