Classactions
Image default
Bedrijven

Kerstboompakketten

Zo rond de feestdagen ervaren mensen een hoop stress. We komen wat in tijdnood af en toe. Het kan voorkomen dat het die periode al wat drukker is op het werk, om zo nog maar snel even alles af te hebben voor de vakantie en het nieuwjaar. En verder zijn het drukke dagen waarin veel geregeld moet worde. Want waar ga je kerst vieren? En als er mensen bij jou over de vloer komen is het helemaal stressen natuurlijk. Want wat ga je klaarmaken? Hoeveel mensen komen er? Hoe ga ik mijn kamer aankleden?

Het zijn hele leuke dagen die in het teken moeten staan van samenzijn, lekker eten en heel veel gezelligheid. Helaas is het voor de gastheer en gastvrouw vaak een hoop gedoe voordat zij dat ook kunnen ervaren. Want je wilt natuurlijk dat het eten heerlijk is, dat iedereen het lust. En dat het huis er op zijn paasbest uitziet. Dit vergt aardig wat voorbereiding. En zo rond de kerst wordt dat veel stress ervaren. Dit komt mede door de korte dagen die er die periode zijn. Hersenen reageren op prikkels in de omgeving. Ze worden actiever wanneer bepaalde prikkels worden opgevangen. Als je bijvoorbeeld iets geks ruikt worden je hersenen alerter. Als je in één keer een hard geluid hoort ga je ook in een keer beter opletten. En dit geldt ook voor licht. Hersenen zijn een stuk actiever, en dus ook productiever, wanneer er natuurlijk licht is. Omdat de zon rond deze dagen weinig schijnt zijn we dus minder actief en zijn we sneller moe.

Gelukkig zijner dingen die makkelijk opgelost kunnen worden. Zo kan je tegenwoordig online een complete kerstboom kopen. Deze besneeuwde kunstkerstboom wordt tot aan de deur geleverd en er zit alles in wat je nodig hebt om er voor te zorgen dat de boom er op zijn best uitziet. Alles is op elkaar afgestemd.