Classactions
Image default
Bedrijven

Kwaliteit boven alles bij Orfeokliniek!

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts met hoge mate aan kwaliteit? Dan bent u bij aan het juiste adres. De Orfeokliniek is de toonaangevende mondzorgkliniek in de wijde omgeving van Zoetermeer. De kliniek onderscheidt zich door onder andere een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen. Al onze behandelingen worden gedaan door multidisciplinaire consulten. We bieden een hoog niveau aan expertise en voorzieningen. We zijn gevestigd in een prettige, kleinschalige omgeving. Alle redenen voor u om bij ons terecht te komen.

Moet u een kies trekken? Dan kunt u terecht bij onze afdeling kaakchirurgie. Onze afdeling Kaakchirurgie beschikt over 3 poliklinische behandelruimten. Elke dag zijn hier meerdere kaakchirurgen aanwezig die extracties onder plaatselijke verdoving uitvoeren. Met een verwijsbrief van uw tandarts kunt u dan ook vaak al binnen 2 weken terecht. Moeten er meerdere tanden of kiezen uit of bent u erg bang voor de ingreep, bespreek dan met de kaakchirurg of u in aanmerking kunt komen voor een extractie onder narcose. De chirurg zal u uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. Bij de balie kunt u vervolgens een afspraak voor de operatie maken.

Bij een algehele extractie, waarbij alle tanden en kiezen worden verwijderd, kunnen wij meteen een prothese plaatsen. U verlaat onze kliniek dan mét tanden, zodat u niet met een lege mond hoeft te lopen.

Bent u benodigd een implantaat tand te hebben? Dan kunt u ook bij ons terecht voor de beste behandelingen. Implantaten zijn kunstmatige wortels, meestal vervaardigd uit titanium, die in het kaakbot worden geplaatst. Voor patiënten die een tand of kies missen, kan het een uitgelezen oplossing zijn. Immers, het implantaat neemt de functie van een tandwortel over. Er zijn implantaten voor losse tanden en kiezen en zelfs voor hele kunstgebitten. Als het implantaat is geplaatst duurt het enkele maanden voordat er een kroon op kan worden gezet. Wie gedurende die tijd niet met een gat in z’n mond wil lopen, kan tijdelijk een plaatje laten aanmeten.

https://orfeokliniek.nl/index.php