Classactions
Image default
Bedrijven

Een laatste groet bij uitvaart Noordwijk

Wanneer iemand bewust in zijn laatste levensfase zit heeft diegene nog de kans om door te geven hoe hij of zij zijn uitvaart wenst. In Noordwijk uitvaart hebben wij daar begrip en respect voor. Wij kunnen met u of uw dierbaren uw laatste wensen vastleggen. In Noordwijk zorgen we ervoor dat uw uitvaart zo rustgevend mogelijk is.

Verloren? 

Heeft u een dierbaren onverwachts verloren? Onze uitvaartspecialisten in Noordwijk maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u niet op de hoogte was van iemand zijn of haar laatste wensen weten wij u op weg te helpen.

Begrip

Wij begrijpen dat meerdere nabestaanden wellicht verschillende ideeën hebben over hoe de uitvaart in Noordwijk dient te verlopen. Dit is normaal wanneer een dierbare overlijdt en wij bieden ook hierin steun en begeleiding. Het zijn immers emotionele tijden.

Soorten 

Een uitvaart in Noordwijk kent vele verschillende vormen. Uiteindelijk zal een persoon gecremeerd of begraven worden. In Noordwijk zijn wij ook bekend met verschillende rituelen van culturen. Zo hebben wij ervaring met een uitvaart op zijn Hindoestaans en Moslims. De manier waarop de kist verplaatst wordt verschild ook veel. Het is mogelijk om dit per paard en wagen te doen of in een van onze wagens. De wagens worden vaak gevolgd door een indrukwekkende rouwstoet. Na de ceremonie heeft u de keuze om met nabestaanden wat te eten en of drinken. Dit kunt u klein doen, dan hebben mensen keuze uit koffie, thee en water met een koekje. Uiteraard kan dit ook uitgebreider, met bijvoorbeeld wijn en jus orange met gebak. U heeft als directe bestaande de keuze om in een cirkel te staan zodat anderen de mogelijkheid hebben u te condoleren na de uitvaart in Noordwijk. Maakt u liever persoonlijke praatjes met iedereen dan kan u ervoor kiezen zelf rond te lopen.