Classactions
Image default
Banen en opleidingen

Administratief medewerker GGD

Administratief medewerker GGD

Wil jij dolgraag een bijdrage geeft in de vedette contra corona? heb je een afgeronde mbo-4 of hbo vorming? en beschik je over een flinke deel administratief gave? dan bezitten wij een supergaaf mooie uitnodiging voor je!

Wat je gaat doen

Als administratief medewerker bij de ggd ga je actief vechten onverenigbaar het coronavirus, als gedeelte van het team dat bron- en contactonderzoek uitvoert. Je gaat aan de slag bij de onderdeel publieke gezondheid van de ggd in een team van administratief medewerkers. Tezamen met je collega’s ben je aansprakelijk voor de administratieve ondersteuning van de coronaketen. Deze winkelketen bestaat uit : uittesten, brononderzoek, planning, voorlichting en advies. Je krijgt dan ook continu input van artsen en verpleegkundigen met wie je samenwerkt. Goed schakelen en prioriteiten beweren is dan ook een eigenschap die jij als geen ander bezit. Taken die bij jouw functie horen zijn : het beoordelen en registreren van medische en administratieve gegevens, inplannen van afspraken voor de teststraat, besturen van de mailbox, bereiding van mappen en voeling met de zorgmedewerkers.

Wie je bent

Wanneer je als administratief medewerker aan de slag wilt bij de ggd in randstad is het vitaal dat je :
• over hbo werk- en denkniveau beschikt óf een afgeronde mbo-4 vorming hebt. • tenminste twee jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van medische, bedrijfs- of financiële boekhouding hebt. • ervaring hebt met geautomatiseerde systemen, met name word en excel.

Wat je krijgt

Als administratief medewerker bij de ggd in randstad kun je rekenen op : • een traktement tussen € 12 en € 14, 50 per uur, onderschikkend van jouw bekende en vaardigheden.
• 8, 33 % vakantietoeslag.
• reiskostenvergoeding.
• de kans om bij te dragen aan het bestrijden van het coronavirus in nederland.
• een persoonlijk ontwikkelplan uitsluitend bijpassende trainingen.

Werken bij de ggd in randstad

Je werk bevindt zich in hartje rotterdam. Omdat het reizen met het openbaar overbrenging nog steeds wordt afgeraden is het wel handig als je op loop- of fietsafstand van randstad centrum woont. Mocht je het zelf geen opgave opsporen, dan kun je wel met het openbaar overbrenging en wordt je reiskosten vergoed. Met de auto is het kantoorgebouw niet goed bereikbaar en parkeerkosten wordt niet vergoed.

De werkdagen en kantooruren zijn in samenkomst, maar je wordt minstens drie dagen per week ingeroosterd. Daarenboven is het belangrijk dat je ook in de weekenden en avonduren kunt werken. We tegemoetzien dat de mandaat in ieder geval tot en met september gaat duren, maar de kans dat het verlengd gaat word tot december is ook aanwezig.

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-en-denkniveau.html