Classactions
Image default
Banen en opleidingen

Medisch Assistent/ Rijvaardigsheidsbewijzen

Medisch Assistent/ Rijvaardigsheidsbewijzen

Omschrijving

Ben jij afgestudeerd op hbo niveau met een medische studie zoals hbo-v of hbo fysiotherapie? krijg jij energie van het inzetten van jouw medische cognitie? maar is het werken in een medische omlijning niet hetgeen waar jij jouw passie in bijster kan? en ben jij vanaf 14 mei 2020 vacant? Als medicinaal hulpbetoon lever jij een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid in nederland. Jij beoordeelt medische papieren omtrent ( het voorbehouden van ) het rijbewijs van de desbetreffende persoon.
Voor deze functie lancering zal jij een opleidingstraject opvolgen van omstreeks 8 weken. Dit gebeurt gedeeltelijk klassikaal ( met een totaal van 6 collega ’s ) en gedeeltelijk vanuit de thuis situatie.
In deze vorming leer jij alles van het stelsel waar jij mee zult werken en de protocollen omtrent de werkzaamheden. Als laatste geworden verscheidene ziektebeelden ( en bijgesloten medicijngebruik ) besproken. Koppelwoord deze vorming aan de functie voorgerecht gaat wordt er vooruitzien dat jij zeer snel onafhankelijk aan de slag kunt. In deze functie werk je veel tezamen met collega ’s met een medische decor, waaronder verpleegkundigen en artsen. Zowel solistisch als in teamverband ga jij aan de slag. Deze functie is uit voeren in zowel fulltime ( 37, 5 uur ) als parttime ( 32 uur ) dienstverband.
Zowel de vorming als de uiteindelijke functie vinden plek in rijswijk ( gebied den haag ).
– jij hebt tenminste een certificaat hbo verpleegkundige of hbo fysiotherapie ( ben je niet in het vermogen van een hbo certificaat in een medische positie kunnen wij jouw sollicitatie helaas niet in behandeling gebruiken )
– jouw cognitie van computers en systemen is bovengemiddeld ;
– jij hebt ervaring met protocollen en administratieve handelingen ;
– je kunt zeer nauwgezet werken
– je bent vacant vanaf 4 mei 2020, en hebt bij voorkeur geen vakanties gepland in juli en augustus ( dit is een pré )

Onderwijs hbo/bachelor

Aanbod wij bieden een leuke en verantwoordelijke functie, waarin je veel gevarixeberde ziektebeelden en interessante papieren onder ogen krijgt ; – je krijgt bij ingang van de vorming op 14 mei 2020 meteen een jaarcontract, met zicht op verlengingen.

https://www.vindazo.nl/keywords/medisch-assistent.html