Classactions
Image default
Banen en opleidingen

Werk vinden Java

Werk vinden in ICT is niet altijd even makkelijk in Nederland omdat bedrijven zelf ook niet goed weten waar ze naar op zoek zijn. Een bedrijf dat een Java developer Den Haag nodig heeft weet niet altijd even goed welke kwalificaties de sollicitant moet hebben. Het is niet zo dat iemand alleen afstudeert in Java en er zijn genoeg mensen die heel goed zouden kunnen zijn voor de functie maar ze hebben nog weinig bewezen ervaring.

Ervaring in Java

Een persoon zou een hele goede Java developer Den Haag kunnen zijn met weinig ervaring. Bedrijven snappen vaak niet wat de inhoud om een Java developer te zijn en lopen zo vaak geschikte kandidaten mis. Een developer kan zich snel ontwikkelen en in Java coderen zonder veel ervaring. Dit komt doordat de mensen in de ICT zich met meerdere dingen tegelijk bezighouden en dit snappen bedrijven vaak niet.

Recruiter

Voor het vinden van een Java developer Den Haag zetten sommige bedrijven een recruiter in. Dit is een bedrijf of persoon met ervaring in ICT en weten hoe ze geschikte personeel moeten vinden. Wat ook belangrijk is dat ze de geschikte kandidaten herkennen omdat ze zelf ook kennis hebben in het vak.

ovsoftware.nl

indeed.nl

adzuna.nl