Classactions
Image default
Banen en opleidingen

Technical writer

Technical writer

Jouw verantwoordelijkheden

Word jij onze nieuwe ambassador?

Het bedrijf is gespecialiseerd in de ondersteuning van farma & biotech bedrijven in hun dagelijkse uitdagingen. Vandaar onze interesse in experts zoals jij om ons team te versterken.

Laten we samen kijken naar jouw eerste challenge bij ons!

Technical writer

Onze partners innoveren om behandelingen tot bij hun patiënten te brengen die hun leven significant verbeteren. Samen met de overheid en andere gezondheidspartners werken ze aan een kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg.

Als technical writer zal je een wetenschappelijk-administratieve functie uitvoeren waarbij je rapporten schrijft en data analyseert.

 

Jouw profiel

Ben jij iemand die…

  • Steeds nauwkeurig te werk gaat, oog voor detail heeft en zelfstandig kan werken
  • Een master heeft in biochemie, bio-ingenieur, farmaceutische wetenschappen (of gelijkwaardige ervaring heeft opgedaan)
  • Een eerste ervaring heeft (bij voorkeur in farma)
  • Zichzelf vlot kan uitdrukken in het Nederlands en het Engels
  • Graag administratief werk uitvoert
  • Sociaal is en van teamwork houdt?

Dan ben jij de persoon waarnaar wij op zoek zijn! Als technical writer krijg je de kans om deel uit te maken van een internationaal farmaceutisch bedrijf.

 

Ons aanbod

Wat kan Experis voor je betekenen ?

Als ambassador krijg je de kans om te groeien binnen internationale bedrijven waarin je een sterk netwerk kan opbouwen. Door een persoonlijke opvolging krijg je een kwaliteitsvolle ondersteuning in elke stap die je onderneemt. Tot slot geniet je van de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen te volgen.

https://www.vindazo.be/vacatures/technical-writer.html