Classactions
Image default
Beauty en verzorging

Botox tegen migraine

Als u last heeft van migraine dan weet u in hoeverre dit uw leven kan bepalen. U moet er altijd rekening mee houden, elke dag opnieuw. Misschien dat u op weg naar uw werk om moet draaien omdat u voelt dat er een migraineaanval aankomt. Zo kunt u uw dag niet meer nuttig besteden omdat het vrijwel onmogelijk is om je nog te kunnen concentreren. Dan natuurlijk de hoofdpijn die erbij komt kijken ook niet te vergeten, want dit is misschien nog wel het vervelendste aan die migraine. Ook als u al op uw werk bent en er dan last van krijgt is ontzettend vervelend, want autorijden kan nog flink lastig zijn als u last heeft van een migraine aanval. Kortom, uw leven wordt bepaald door migraine.

Hier wilt u natuurlijk verandering in brengen, maar migraine is eigenlijk nog best een mysterie. We weten wat het is, maar niet waardoor. De oorzaak van migraine is deels bekend, maar er is nog geen effectieve behandeling. Er is ook niets waarmee u voorgoed van die vervelende migraine af kunt komen, of wel?

Bij toeval is ontdekt dat met gebruik van echte Botox migraine effectief verholpen kan worden voor een langere periode. Deze periode varieert, maar duurt van 3 tot 6 maanden! In die periode nemen de migraineaanvallen zo drastisch af, dat in plaats van 7 dagen per maand u hooguit 1 dag per maand last heeft. Deze behandeling migraine werkt voor ongeveer 70 procent van alle Nederlanders met migraine en de enige manier om erachter te komen of u in deze groep valt is door het zelf een kans te geven. Deze kleine en pijnloze behandeling met botox tegen migraine kan uw leven sterk verbeteren. Geef het dus een kans en vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend consult aan om te kijken of dit iets voor u is.

http://www.faceland.nl