Classactions
Image default
Gezondheid

Verlaag het risico op hart- en vaatziekten

Hoeveel weet u nou eigenlijk van hart- en vaatziekten en wat de risico’s zijn? Veel Nederlanders lopen namelijk, zonder dat zij hier vanaf weten, rond met een (zwaar) verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Veel Nederlanders weten niet eens wat hart- en vaatziekten inhouden en hoe serieus deze wel niet zijn. Wij vinden het erg belangrijk dat mensen zich bewust worden van de risico’s die gepaard gaan met een ongezonde leefstijl en daarom volgen hieronder de grootste risicofactoren die er zijn om een verhoogd risico op hart- en vaatziekten te hebben.

Als u rookt, brengt u schade toe aan uzelf en uw medemens. U loopt namelijk een sterk verhoogd risico op verschillende hart- en vaatziekten en u beschadigt ook uw longen in het proces. Een hoog cholesterolgehalte verhoogd ook uw kans op hart- en vaatziekten. Hier kunt u iets aan veranderen door cholesterolverlagende middelen te gebruiken en zo uw cholesterol te doen dalen.

Heeft u overgewicht? Dan loopt u waarschijnlijk een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Het is belangrijk om gezond te leven en niet teveel vetten te eten. Neem ook wat vis op in uw dieet, het liefst zelfs twee maal per week. Eet genoeg groenten en beweeg vooral genoeg. Elke dag minstens een half uur intensief bewegen is voldoende.

Een hoge bloeddruk is net zoals een te hoog cholesterolgehalte een gigantische factor voor een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. U kunt uw bloeddruk verlagen, net zoals met uw cholesterolgehalte, door gezonder te leven. Leeft u al gezond maar zijn de resultaten niet voldoende merkbaar? Dan kunt u gebruik maken van middelen die op een natuurlijke manier uw bloeddruk verlagen. Deze natuurlijke bloeddrukverlagers helpen u op een natuurlijke wijze om uw streef bloeddruk te bereiken binnen een redelijke periode. U zult weer een gezond leven kunnen leiden zonder extra zorgen.

http://www.oligo-pharma.nl