Classactions
Image default
Alarmsysteem

De mogelijkheden in bedrijfsbeveiliging

Het bedrijfspand afsluiten en achterlaten, kan soms een onzeker gevoel bij je oproepen. Heb je alle deuren goed afgesloten, zijn de ramen allemaal dicht en zijn sloten allemaal op de juiste manier bevestigd? Niet alleen voorkom je inbraken in jouw bedrijfspand door het gebouw te voorzien van optimaal sluit- en hangwerk, maar ook kun je aanvullende maatregelen treffen om de inbreker jouw pand te laten overslaan. Ben jij benieuwd wat je allemaal zou kunnen doen ter preventie van inbraken, maar ook brand en vergassing? Lees snel verder wat Groenewegen Delft jou allemaal te bieden heeft in bedrijfsbeveiliging!

Groenewegen Delft is expert wanneer het aankomt op Elektrotechniek en beveiligingssystemen. De beveiligingssystemen bestaan voornamelijk uit sensoren en detectoren, die alarmeren bij beweging, hitte of gas. Op die manier zullen hulpdiensten uitrukken als één van deze detectoren alarm slaan. Ook kan Groenewegen Delft verschillende Camerasystemen installeren, van welke de beelden bij de Meldkamer ondergebracht kunnen worden. De Meldkamer houdt deze beelden namelijk vierentwintig uur per dag in de gaten en informeert jou wanneer er ongewone situaties ontstaan. Voor supermarkten is dit ook ideaal, omdat er constant mensen de winkel in en uit lopen. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele inbrekers of dieven, van wie je de acties nog niet waren opgevallen.

Goede, effectieve beveiliging gaat verder dan alleen maar professioneel hang- en sluitwerk. Zo is het van groot belang dat een bedrijfspand dag en nacht verlicht is en er een hoog, ijzeren hek zich rondom het bedrijventerrein bevindt, zodat inbrekers jouw gebouw overslaan. Bovenal is het echter cruciaal om over een geavanceerd beveiligingssysteem, waar Groenewegen Delft jou van kan voorzien. Op die manier garandeer jij een veilige werkomgeving en kun je met een gerust hart de deur achter je sluiten na een drukke dag op het werk.

https://www.groenewegendelft.nl/