Classactions
Image default
Alarmsysteem

Houd uw huis veilig en vergrendel uw ramen

Houd uw huis veilig en vergrendel uw ramen

Deuren en ramen zijn gemakkelijke toegangspunten voor criminelen. Voor huiseigenaren zijn deuren vaak de focus van beveiligingsinspanningen met slimme deursloten, nachtsloten en versterkte deuren die tot uw beschikking staan.

Dit laat ramen als je zwakste punten van binnenkomst en iets dat inbrekers al weten. Als het gaat om inbraken gebruikt 23 procent van de inbrekers een raam op de eerste verdieping om een ​​huis binnen te komen.

Dus hoe kunnen we onze verdediging versterken als het gaat om ramen? Valse veiligheidsborden zullen niet werken. Hier zijn een paar manieren om uw vensters veiliger te maken en inbraken te voorkomen.

Raamsloten
Het vergrendelen van uw ramen is een geruststelling, (zolang bepaalde familieleden echter niet meer vergeten), moet u er ook voor zorgen dat de venstervergrendeling correct werkt en dat u eventuele kapotte sloten vervangt. Er zijn aanvullende sloten die kunnen helpen bij het versterken van uw bestaande sloten voor een extra beveiligingslaag. Deadbolts zijn beschikbaar voor ramen, of investeren zelfs in een penslot dat van buitenaf zichtbaar is, zodat inbrekers er niet in slagen je huis binnen te komen.

Versterkte glas- en glasmaterialen
Om traditionele glazen ramen iets moeilijker te maken te maken, versterkt u uw ramen met verschillende materialen om een ​​sterkere barrière te creëren. Gehard glas is iets duurder dan traditioneel glas, maar het is duurzamer en moeilijker te breken. Een ander materiaal is gelaagd glas, of veiligheidsglas, een laag vinyl tussen twee glasruiten. Een inbreker zou veel lawaai maken door herhaaldelijk hetzelfde gebied te breken om het raam te breken. Er zijn ook plexiglazen ramen, die tien keer zo sterk zijn als traditionele glasplaten. Polycarbonaat ramen zijn een duurdere versie van plexiglas, maar ze zijn 250 keer beter bestand tegen impact dan veiligheidsglas en meer dan 10 keer sterker dan plexiglas.

Raambalken
Maak je geen zorgen; ijzeren staven hoeven niet op een gevangenisraam te lijken. Er zijn bedrijven voor thuisbeveiliging die zeer decoratieve vensterbalken maken die uw huis karakter kunnen geven en tegelijkertijd kunnen beschermen. Een inbreker kan het glas breken, maar je zult ze waarschijnlijk niet zien glippen tussen de ijzeren staven. Raambalken kunnen een extra laag bescherming aan uw huis toevoegen, vooral in gebieden waar uw vensters niet gemakkelijk door buren worden gezien. Stel uzelf een paar vragen (zoals de criminaliteit in uw regio en waar uw ramen op de eerste verdieping zich bevinden) om te zien of de vensterbalken geschikt zijn voor uw huis.

Beveiligingsalarmen
Een alarm voor huisbeveiliging is altijd een goed idee, maar wist u dat er ook alleen alarmen voor uw ramen zijn? Met veel verschillende soorten alarmen is het gemakkelijk om er een te vinden die binnen uw budgetbereik valt of voor uw specifieke behoefte. Er zijn eenvoudige alarmen die klinken als een venster wordt geopend of verbroken, of er zijn geavanceerdere vensteralarmen met bewegingsmelders om u te waarschuwen voor een indringer voordat uw raam wordt aangeraakt.

Hoe hoger de moeilijkheidsgraad om bij u thuis te komen, des te minder waarschijnlijk zal een inbreker zelfs proberen uw woning binnen te komen. Het beveiligen van uw vensters met minder opvallende methoden kan helpen tijdens een overval, maar bij gebruik van zeer zichtbare methoden worden inbrekers ook getoond dat uw huis geen gemakkelijk doelwit is. Door beide methoden te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat uw vensters veilig zijn en dat degenen in uw huis worden beschermd door uw beveiligingsbedrijf.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag