Classactions
Image default
Webdesign

Het voordeel van QYN digital signage

QYN helpt jou als opdrachtgever om je ambities en doelen te bereiken. Dit doet QYN door projecten neer te zetten die jouw verwachtingen op een creatieve en tot de verbeelding sprekende manier in te lossen en zelfs te overtreffen.

Mastering digital signage met QYN

QYN digital signage stelt je in staat om met een enorme flexibiliteit en snelheid informatie aan te bieden aan je klant. QYN noemt dat Mastering digital signage. Wat het in de praktijk inhoudt is dat je razendsnel nieuwe pagina’s kunt verversen, dynamische content kunt toevoegen (vertrektijden van treinen, nieuwsberichten of beurskeursen) en zelfs sociale mediaberichten kunt weergeven. Dit alles vrijwel zonder tussenkomst van menselijk handelen. Zo blijft je informatie relevant, vitaal en up-to-date.

De digital signage toepassingen van QYN

QYN biedt tal van mogelijkheden aan, van etalageschermen tot instore-marketing en van social media integratie tot mobile applicaties. Met QYN digital signage kun je op elk gewenst moment van de dag een nieuwe draai geven aan je communicatie om de klant net op het juiste moment, op een relevante plek de juiste informatie aan te bieden. Die relevante plek kan ook een wachtkamer zijn. Nieuwsberichten, weersverwachtingen en sportuitslagen in je wachtkamer maken het wachten een stuk draagbaarder. Wachtverzachting heet dat. QYN kan je ook helpen met het inrichten van tablets voor je medewerkers waarmee zij de klant nog beter kunnen helpen.

QYNcast digital signage op maat

Ook zonder specialistische kennis over narrow-casting of kiosking, kun je met QYN een professioneel product neerzetten. De QYNcast neemt je op een toegankelijke en eenvoudige manier mee van template tot wat er uiteindelijk op het scherm te zien is. QYNcast is geen standaardproduct, maar wordt afgestemd op jouw specifieke wensen. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van het team bij QYN kun jij je klanten snel en professioneel van de juiste informatie voorzien.