Classactions
Image default
Dienstverlening

Bij 123 Theorie slaag je gegarandeerd!

Waar kun je het beste een theoriecursus in Den Haag volgen? Bij 123 Theorie natuurlijk! Deze spoedcursus om je auto theorie certificaat te halen, is bijzonder populair bij jongeren. De reden hiervoor? Iedereen slaagt in 1 dag! Inderdaad, meer dan 1 dag kost het je niet.

De ochtend is helemaal ingepland voor de lessen, diezelfde middag wordt je hoogstpersoonlijk naar de examenlocatie gebracht. Het grote voordeel van alles op 1 dag doen, is natuurlijk dat je de kennis die je ’s morgens opdoet ’s middags nog paraat hebt. Op de website van 123 Theorie vind je een overzicht met aankomende cursusdagen. Zit er een dag tussen die jou goed uitkomt? Geef je dan direct op, want het stroomt snel vol. De kosten zijn op dit moment €99. Dit bedrag is voor de cursus, het vervoer naar de examenlocatie en een heerlijke lunch. Bij het CBR moet je dan nog wel €33 afrekenen voor het examen.

Binnen 1 dag!

De dagcursus autotheorie die 123 Theorie aanbiedt, is van unieke, hoogwaardige kwaliteit. De docenten weten waar ze het over hebben. Ze zijn bekend met alle verkeersregels die in Nederland gelden. En ze weten precies hoe een theorie examen eruit ziet. Nadat je een en ander uitgelegd hebt gekregen, mag je gaan oefenen met echte examenvragen van afgelopen jaren. Zo raak je echt vertrouwd met de manier van vragen stellen en met belangrijke onderwerpen van het theorie examen.

Je kunt dan denken aan voorrangsregels, de betekenis van verkeersborden en gevaarlijke situaties op de weg. Vroeger werd er van je verwacht dat je dure boeken kocht, weken thuis ging studeren om dan uiteindelijk een keertje examen te doen. Dat hoeft allemaal niet meer. Gelukkig maar! Zowel de docenten als de leerlingen ervaren dat de eendaagse opleiding van 123 Theorie echt werkt. Zeker ook voor jongeren die moeite hebben zich te concentreren. En voor degenen met ADHD of faalangst.

https://www.123-theorie.nl/