Classactions
Image default
Dienstverlening

Passende zorgverzekering kiezen

Heb jij een zorgverzekering die echt goed aansluit op de zorg die jij gebruikt? Niet alle zorgverzekeraars hebben een uitgebreid aanbod in aanvullende verzekeringen waar je uit kunt kiezen. Dit maakt het lastig om een passende zorgverzekering af te sluiten. Bij ZorgDirect kun je gelukkig wel altijd een zorgverzekering kiezen die past bij je zorgbehoeften. Door onze ruime keuze in aanvullende verzekeringen zit de juiste voor jou er altijd tussen. En met ZorgDirect profiteer je van nog meer voordelen, zoals een aantrekkelijke zorgpremie en de mogelijkheid om zelf online je declaraties in te dienen.

Voordelen restitutiepolis

De basisverzekering van ZorgDirect was tot voor kort een naturapolis. Wij hebben deze omgezet naar een restitutiepolis, waardoor je nu een geheel vrije zorgkeuze hebt. Met een restitutiepolis kun je ook gebruikmaken van zorgaanbieders waarmee wij geen contract hebben afgesloten. Zolang de zorgaanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet, krijg je de zorg gewoon vergoed. Een naturapolis biedt deze mogelijkheid niet. Je bent dan afhankelijk van de zorgverleners waarmee de zorgverzekeraar afspraken heeft gemaakt. Op onze website kun je terugvinden aan welke voorwaarden een zorgverlener moet voldoen en op welke vergoedingen je kunt rekenen.

ZorgDirect tandartsverzekeringen

Buiten vijf aanvullende verzekeringen om af te sluiten naast je basisverzekering, heeft ZorgDirect ook drie tandartsverzekeringen. Tandartskosten worden vanaf je achttiende jaar vaak niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Als je regelmatig naar de tandarts gaat, is het verstandig om een aparte tandartsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van hoeveel kosten je jaarlijks maakt bij de tandarts, kun je de juiste tandartsverzekering kiezen. Mocht je er in de loop van het jaar achter komen dat je een te lage dekking voor je tandartsverzekering hebt gekozen, dan kun je deze op elk moment omzetten naar een tandartsverzekering met een hogere vergoeding. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website, of stel je vraag via WhatsApp!

https://www.zorgdirect.nl