Classactions
Image default
Woning en Tuin

Plugwise is van 100% Nederlandse bodem

Eenvoudig, snel en slim
De nieuwe Plugwise Smile P1 V3 kopen geeft u de mogelijkheid over een snel in gebruik en eenvoudig te bedienen accessoire voor uw slimme meter te beschikken. De accessoire is geschikt voor alle Nederlandse P1 slimme meters. De Plugwise Smile P1 V3 sluit u aan op uw slimme meter. Via deze manier kan de accessoire op uw slimme meter u inzicht en controle geven over uw energiekosten.

Werking van de Plugwise Smile P1 V3
De Plugwise Smile P1 V3 kopen gaat gepaard met de Plugwise Home app voor Android en iOS, deze app is gratis te downloaden. Via de app kunt u overal waar en wanneer u wilt historisch inzicht krijgen in uw gas- en elektriciteitsverbruik. U kunt uw verbruik en besparing van energie terugkijken over een uur, dag, week of zelfs een jaar. Om gebruik te maken van de Plugwise Smile P1 V3 heeft u een slimme meter met P1-poort nodig. De accessoire is eenvoudig aan te sluiten aan de P1-poort van uw slimme meter en een stopcontact. De gegevens worden via een draadloze verbinding van uw slimme meter verzonden naar de app op uw smartphone of tablet. De gegevens van uw totale energieverbruik wordt in de app in duidelijke grafieken en overzichten weergegeven. Dit biedt u eventueel de mogelijkheid om te controleren of uw besparingsmaatregelen effectief zijn.

Combineren met Stretch voor zonnepanelen
Wanneer u ook de productie van uw zonnepanelen wilt uitlezen kunt u de Smile app in combinatie met de Stretch gebruiken. Zo kunt u compleet inzicht krijgen in uw energieverbruik door een inzicht in de opbrengst tussen uw zonnepanelen en uw totaalverbruik.

https://www.installatievakwinkel.nl/plugwise