Classactions
Image default
Mode en Kleding

Handig om mee te nemen op reis. Een rugtas

Handig om mee te nemen op reis. Een rugtas 

 

Als je op reis gaat heb je een hoop te regelen. Je moet veel spullen meenemen en daar heb je wel een goede tas voor nodig. Maar wanneer je bijvoorbeeld gaat wandelen op vakantie of een dagje weg, heb je helemaal niks aan een grote weekendtas of koffer. Dan ben je meer gebaat bij een goede, stevige rugzak. In deze blog lees je waarom je eigenlijk niet zonder een goede rugtas kunt op reis en hoe je een goede rugtas kunt kopen.

Waarom een rugtas handig is

Wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om te gaan backpacken of je bent een avonturier die er graag op uit trekt is het handig om een goede rugtas mee te nemen. Een rugtas biedt je namelijk de gelegenheid om heel gemakkelijk veel spullen mee te kunnen nemen, maar op een comfortabele manier. Een rugtas kun je namelijk, mits een kwalitatief goede, prettig op je rug meedragen.

Een rugtas kopen is niet een klusje dat je zomaar eventjes uitvoert. Je moet namelijk een tas kopen die echt bij jou en jouw lichaamsbouw past. Een te grote rugtas of juist een te kleine kan leiden tot vervelende blessures en daar zit je uiteraard niet op te wachten. Zaak dus om er voor te zorgen dat je daar geen gedoe mee krijgt.

Alternatieve tassen voor op reis

Niet alleen een rugtas is handig om mee te nemen op reis. Er zijn ook alternatieve tassen die heel erg zinvol kunnen zijn om aan te schaffen. Denk dan bijvoorbeeld aan een tommy tas of een cross body tas. Een tommy tas is een speciaal soort handtas die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal wanneer je gebruik wilt maken van het openbaar vervoer bijvoorbeeld.

Een crossbody tas is een tas die qua uiterlijk een beetje lijkt op een rugtas. Alleen deze draag je veelal voorlangs op de borst. Door het handige formaat kun je de crossbody tas makkelijk overal mee naartoe nemen en je kunt er van alles in stoppen. Handig bijvoorbeeld voor je portemonnee, deodorant of andere kleine spullen die je mee wilt nemen voor onderweg.

Kijk goed wat je koopt

Wanneer je op reis gaat is het dus verstandig om een goede rugtas te kopen voor onderweg. Maar kijk goed naar wat je allemaal nodig hebt. Niet alleen een rugtas kan handig zijn om aan te schaffen maar ook een tommy tas of crossbody tas is een tas die je goed van pas kan komen tijdens je reis.