Classactions
Image default
Entertainment

Laserkleiduifschieten: een nieuw avontuur

Laserkleiduifschieten is een nieuw avontuur. Mede door corona is dit bedacht om kleiduif te kunnen schieten op anderhalve meter afstand. Er zijn nog meer voordelen, daarover later meer. U kunt dus niet alleen voor opblaasbare poppen bij ons terecht, maar ook voor verschillende activiteiten. Wie zou u uitnodigen om mee te doen met dit laserkleiduifschieten? Uw familie, vrienden of is het toch een heel tof idee voor dat ene bedrijfsuitje wat steeds uitgesteld wordt?

Ecologisch en veilig

Het laserkleiduifschieten heeft verschillende voordelen. Zo schiet je niet met een een normaal geweer een kogel en dus ook geen lood wat daarna in de lucht terecht komt. En geen lood in de lucht betekent geen vervuiling. Daar komt nog bij dat de kleiduiven herbruikbaar zijn. Ook dit afval komt dus niet in de lucht en is dus niet milieuschadelijk. Veel mensen vinden een echt geweer ook onhandig of moeilijker te hanteren. Laserkleiduifschieten is dus heel leuk, gemakkelijker én ecologisch!

Deze activiteit moet natuurlijk wel veilig zijn. Gelukkig regelen wij alles tot in de puntjes om alles soepel te laten verlopen. De locaties van onze partners kennen we goed en we geven daar een grondige uitleg over de lasergeweren en de spelregels. De groepjes worden vervolgens verdeeld tot iets kleinere groepjes tot max. 10 personen zodat het overzicht duidelijk blijft. Dus geen zorgen; je komt altijd meerdere keren aan de beurt! Wel hebben we één waarschuwing: als het te hard waait, moeten wij helaas annuleren vanuit veiligheidsredenen.

Onze service

Zoals eerder gezegd verzorgen wij altijd alles tot in de puntjes. Je regelt je afspraak dan ook altijd gemakkelijk via de website of wanneer je contact met ons opneemt. U kiest of u overdag of s’avonds wilt schieten. S’avonds zorgen wij namelijk voor een geweldig effect met lichtgevende kleiduiven, een heuse tip dus! Vervolgens kunt u via onze website de beschikbaarheid bekijken en deze boeken mocht die dag die u wenst beschikbaar zijn. Mocht u zelf een plek hebben, dan moet deze minimaal 20x50m zijn. Zo niet, dan nemen wij contact op met onze partners om zo alsnog een locatie te vinden!

Zien wij u snel met uw bedrijfsuitje, verjaardag of jubileum? Bekijk vooral onze website nog eens!