Classactions
Image default
Kinderen

Baby rugzak voor papa’s

Het dragen van baby’s wordt snel aan mama’s aangepast. Het ouderschap ook! De vader heeft echter net zo veel te doen. Draagdoeken, omslagdoeken en baby rugzak draag kleding worden vaak gezien als kinderproducten en kunnen vaders snel afschrikken. Gelukkig zijn er producten voor jullie, lieve vaders!

 

Mannelijke babydragers

Waar u, als vader, op moet letten is gebruiksgemak en comfort tijdens wandelingen 🙂 (of niet, eh)

 

Er zijn veel babydragers, het belangrijkste is dat ze ergonomisch zijn, dat ze rekening houden met de fysiologie van de baby. Ze zijn praktisch en laten je toe je baby te dragen vanaf de geboorte (niet allemaal!) tot meer dan 20 kg.

 

Er zijn geen draagzakken speciaal voor mannen, maar ze zijn allemaal gemengd (nou ja, misschien spreken de roze je niet zo aan). Ze moeten gewoon aangepast worden aan sterkere lichaamstypes met verstelbare riemen.

 

Bij Love Radius ontwerpen we UNISEXES en sobere producten. Je hoeft niet aan iedereen te pronken met je ouderschap 🙂

 

Onze twee zacht gestructureerde babydragers kunnen gebruikt worden vanaf de geboorte dankzij de uitbreidingskit (zitverhoger en hoofdsteun) tot 20 kg. Ze zijn gemaakt van Oeko-tex100 katoen en hebben verstelbare, ultra-gewatteerde riemen die zich aanpassen aan elke morfologie voor maximaal comfort.

 

Drie draagwijzen zijn mogelijk: voorwaarts, achterwaarts of zijdelings!

 

Gemakkelijk aan te passen, beide zijn verkrijgbaar in 3 sobere kleuren die overal bij passen.

 

Kleding voor mannen met baby’s

Als je vastbesloten bent om de baby te dragen en zelfs de kou aan zijn zijde te trotseren, heb je kleding nodig die geschikt is voor de draagzak/slinger + baby + jou.

 

De meeste baby jassen zijn alleen voor moeders. Er zijn echter ook babykleren voor mannen. Ze houden je baby warm

 

Zonder inzetstuk, breidt het uit met ritsen aan de zijkant om ruimte te maken voor het kind en keert het terug naar normaal voor alleen jouw lichaamstype. Ultra praktisch, voor alle seizoenen, je kunt er zelfs andere jasjes over aantrekken omdat het een sweater is.

https://www.freubelshoponline.nl/c-6088687/rugzak-baby/