Classactions
Image default
Gezondheid

Rimpels wegwerken

Om rimpels weg te werken heb je verschillende manieren, je kan gebruik maken van een botox behandeling Amsterdam, een filler behandeling of een liquid facelift ondergaan.  De liquid facelift prijzen variëren  van persoon tot persoon natuurlijk omdat een facelift voor elke persoon anders is maar de minimum prijs voor een liquid facelift is ongeveer 600 euro. De meest gedane plaatsen voor een behandeling  is de fronsrimpels, kraaienpootjes, vollere lippen, jukbeenderen vergroten.

De reden dat rimpels ontstaan is natuurlijk dat je ouder word waardoor je minder collageen gaat aanmaken. Er zijn genoeg andere factoren die hier een sterke invloed op hebben en dat  is bijvoorbeeld roken, overmatig alcohol gebruik enzovoort.  Collageen is de stof die ervoor zorgt dat je geen rimpels krijgt en dat de huid strak blijft.  Ook heeft hyaluronzuur een invloed op de rimpels,  door hyaluronzuur in te spuiten in je lichaam zal dit je rimpels/ groeven opvullen.  Het voordeel van hyaluronzuur is dat het normaal gezien geen reactie kan geven omdat het lichaam dit zuur ook zelf aanmaakt. Het enigste nadeel is dat wat er word ingespoten in je lichaam na een aantal terug uit je lichaam verdwijnt waardoor je deze behandeling meerdere malen zal moeten doen.

Ook heb je de mogelijkheid om je eigen vet in je rimpels te spuiten, men neemt dan vet uit je lichaam op een andere plaats en gaat dan op de plaats waar je rimpels gespoten worden de rimpels opvullen.  Dit noemt men de lipostructuur methode.  Het voordeel van deze methode is dat hier geen kans  op een allergische reactie of dergelijke kan voorkomen.   Deze methode gebeurt in 2 fasen,  omdat maar liefst 60% van het vet dooor je lichaam gaat worden afgebroken en daardoor moet je 2 behandelingen ondergaan waarbij de 2de ingreep ten vroegste 2 weken naar de 1ste ingreep gedaan mag worden.

 

http://injectableklinieken.nl/nl/