Geofencing apps en marketing

Ontdek de kracht van geofencing marketing

GEO-FENCING is het virtueel afbakenen van geografisch gebied. Een GEO-FENCE kan dynamisch worden gegenereerd in een straal rondom uw bedrijf of gewenste locatie. Wanneer u voor uw bedrijf of winkel vanaf een bepaalde locatie in een bepaald gebied een push-bericht wilt sturen, dan krijgt uw klant hiervan een melding op zijn of haar smartphone & iPad/tablet.

GEOFENCING marketing is een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsstrategie wanneer u bijvoorbeeld meerdere vestigingen hebt en een promotie wilt richten aan een bepaald publiek in de buurt van deze vestiging, maar ook wanneer u anderen wilt bereiken als stimulans die zich op een bepaalde locatie bevinden. Door middel van geo-hekken plaatsen wij grenzen aan het bereik van uw bericht en hierdoor kunt u voortaan uw push berichten nog gerichter sturen en exclusiever presenteren. Uiteraard blijft het mogelijk om ook push-berichten te sturen zonder grens afbakening om bij landelijke promoties/acties/evenementen zoveel mogelijk publiek te bereiken.

De voordelen van GEOFENCING marketing

  • Ideaal voor meerdere vestigingen
  • Locatie gericht push-berichten sturen
  • Exclusievere aanbiedingen/acties/promoties/nieuws richten aan een specifieke groep
  • Linken aan uw social media voor een SOCIAL MEDIA BUZZ
  • Unieke feature en helemaal gericht op de toekomst
  • Onderscheid uzelf van de concurrentie met een feature van de toekomst voor een prijs van nu

Ontwikkel mobiele apps voor Android en iOS

APPelit helpt u graag bij het adviseren qua mogelijkheden voor de ontwikkeling van een Android app, maar ook bij de implementatie van uw Android app. APPelit onderscheidt zich in de markt door service te leveren bij het ontwikkelen van Android app als een pleasure en geen must en door het achterwege laten van een uurtje factuurtje mentaliteit. Wij streven naar een win-win situatie. Gaat het namelijk goed met uw Android app, dan gaat het goed met ons. De kracht van Andriod apps

Android apps zijn ontstaan als gevolg van de introductie van Android door Google bij de ontwikkeling van smartphones. De introductie van Android heeft een ware concurrentiestrijd teweeggebracht tussen Google en Android, de twee grootste leveranciers van apps. Android apps draaien op Android, het besturingssysteem van Google. Android staat bekend om hun open source en integratie van meerdere diensten in één apparaat zoals Gmail, google + etc.

De apps die draaien op een Android smartphone bieden zoveel mogelijkheden op het gebied van interactieve apps, vermakende apps en informatieve apps. De mogelijkheden zijn onbeperkt bij Android apps. Deze Android apps kunnen een belangrijk bedrijfsonderdeel zijn voor uw bedrijf op het gebied van promotie, marketing, verkoop en uitstraling. Draait uw bedrijf op Android toestellen en wilt u een app voor uw bedrijf alleen zonder publicatie in de Google Play Store. Dat kan! Wij kunnen voor u Android apps ontwikkelen en de zogenaamde APK (installatie) bestanden toesturen zodat deze op de toestellen van uw medewerkers geïnstalleerd kunnen worden.

Een voorsprong op uw concurrentie met een bedrijfsapp

Een app voor een bedrijf is een fenomeen dat het afgelopen jaar sterk is gegroeid. Het allergrootste voordeel van het hebben van een app voor uw bedrijf is het kunnen versturen van push berichten. Hierdoor staat u dag en nacht in contact met uw klanten. Push berichten kunnen zijn nieuwsfeiten, maar ook exclusieve aanbiedingen of herinneringen. Het gebruik van mobiele apps neemt steeds meer toe en door nu gebruik te maken van een app voor uw bedrijf profiteert u van deze nieuwe manier van mobiele marketing. Denk eens aan de besparing! Wees hier op tijd bij en blijf niet achter op de concurrentie. APPelit kan voor u een professioneel ontworpen mobiele applicatie ontwikkelen tegen een extreem betaalbare prijs en met de beste service.

https://www.appelit.com