Classactions
Image default
Beauty en verzorging

Jonger met botox en fillers

Ouder worden is onmogelijk om te voorkomen. Toch moet iedereen dit lot ondergaan. Het vervelende aan ouder worden is dat het niet zonder gebreken kan. Met aan de ene kant lichamelijke klachten en aan de andere kant een esthetische afnemend aanzicht, hebben sommige mensen er een hekel aan om ouder te worden. Veel mensen blijven dan ook het liefste zo lang mogelijk jong. Toch kun je niet lang jong blijven, want de ouderdom haalt je heel hard in. Desondanks is het mogelijk om er langer jong uit te zien. Door naar een plastische chirurg te gaan kun je er langer jong uit blijven zien. En mensen die er al oud uit zien kunnen er door plastische chirurgie frisser uit gaan zien.  

Vooral vrouwen zien veel heil in plastische chirurgie. De groep vrouwen die jaarlijks naar de plastische chirurg gaat is erg groot. Het aantal cliënten van de plastische chirurg in het algemeen neemt jaarlijks heel snel toe. Het aantal vrouwen dat jaarlijks naar de plastische chirurg gaat neemt dus ook heel snel toe. Enerzijds heeft dit te maken met een afname aan taboe, anderzijds komt dit door een steeds lager wordende drempel. Op dit moment is de drempel ongeveer zo hoog dat bijna iedereen er overheen kan stappen. De prijs van plastische chirurgie is de laatste jaren heel sterk afgenomen. Waar je enkele decennia nog duizenden euro’s voor moest neerleggen, kan je nu meestal al voor enkele tientjes. 

Zo komt het dat steeds meer vrouwen voor enkele tientjes een behandeling met botox doen. Botox voor en na de behandeling is echt een heel verschil. Iemand lijkt aanzienlijk jonger na een behandeling met botox. Ook gezicht fillers helpen erg om iemand er jonger of frisser uit te laten zien. Zo worden steeds meer mensen geholpen aan hun wens om er langer jong uit te zien. 

http://faceland.nl/