Classactions
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidssalon Nijmegen

Bij Schoonheidssalon Nijmegen kunt u terecht voor de juiste schoonheidsbehandelingen . Wij besteden genoeg tijd en aandacht aan elke klant en zorgen er zonder te twijfelen voor dat uw huid tot zijn recht komt . Wat ook de bedoeling is natuurlijk . Hoe mooi is het niet om naar de schoonheidssalon te gaan en er mooi en perfect uit te komen? Dat is wat wij voor onze klanten bewerkstelligen en ook waar proberen te maken. Dat is ook de bedoeling van een schoonheidssalon natuurlijk . Wij gaan voor het beste resultaat voor onze klanten, vanwaar wij een aantal exclusieve behandelingen aanbieden met de schoonheidsproducten van Maria Galland. Kom je bij ons voor een schoonheidsbehandeling of gezichtsbehandeling, dan krijgt u nadien handige tips mee naar huis.

Wat bieden wij aan?

Persoonlijke aandacht aan elke klant die binnenkomt . Wij geven ook de juiste kwaliteit die van ons verwacht wordt. Wij werken ook met topkwaliteits producten en zorgen er ongetwijfeld voor dat uw huid de nodige liefde en aandacht van ons gaat genieten . Wij bieden ook producten aan en hebben ook een filiaal in Nijmegen waar dit alles gedaan kan worden. Goede verzorging is gewoon onmisbaar voor een gezond lichaam. Des te meer reden om goed voor je lichaam te zorgen .  Naast huidverzorging bieden wij verschillende behandelingen aan. Voor een goede couperose behandeling, een effectieve pigmentvlek behandeling, of prachtige wimperextensions en/of semi permanente mascara bent u bij ons terecht.

Heeft u meer informatie nodig?

Dan kunt u gerust een kijkje nemen bij onze website. Daar komt u alle info tegen van de schoonheidssalon en ook de diensten die allemaal aangeboden worden . U komt ook onze telefoonnummers tegen waarop er altijd gebeld kan worden voor de nodige informatie.