Classactions
Image default
Internet marketing

Wat moet ik doen als ik opnieuw moet beginnen

website laten maken

Maak een WordPress-website (met een minimalistisch ThemeForrest-thema) en plaats een link naar die website in elk social media-profiel.

Maak een “eindpagina” aan en plaats mijn nieuwsbriefregistratieformulier op de startpagina en de “eindpagina”.

Maak een servicepagina. Ik zal beginnen met het verlenen van diensten omdat u kunt profiteren door het aantal bezoekers te verminderen, en omdat u snel kunt begrijpen waar klanten mee te maken hebben en waar de “echte” problemen zijn. De tijd en energie die aan elke klus wordt besteed, is 150% meer dan afgesproken.

 Vervolgens zoek ik naar een aantal redelijk populaire onderwerpen in mijn vakgebied, onderzoeksblogs in mijn niche, gebruik een zoekwoordplanner en onderzoeksforums.

Dan kies ik; SEO skills, ga omhoog in Google, het populairste online marketingblog

Ik zal ook elke korte vraag noteren die ik tegenkwam tijdens het zoeken. Ik zal alle vragen en antwoorden in een e-book bundelen en gratis verstrekken wanneer iemand zich inschrijft voor mijn communicatie.

Voor deze drie onderwerpen zal ik een uitgebreide blogpost schrijven (meer dan 1.500 woorden) en deze promoten via Twitter en LinkedIn. Onder elk artikel plaats ik een registratieformulier en maak ik een geweldige titel voor elk artikel.

 Daarna zal ik me een aantal maanden concentreren op het schrijven van gastartikelen en proberen ze zichtbaar te maken voor mijn collega’s (door ze te volgen, hen te helpen en hun blog te becommentariëren). Iedereen die via gastartikelen mijn website bezoekt, ziet 3 lange boeken + meerdere registratieformulieren. Wellicht worden er enkele links opgevraagd vanaf de startpagina met hogere paginabevoegdheid. Gewoon omdat het mogelijk is.

Binnen een paar maanden krijg je een redelijke mailinglijst met honderden abonnees en enkele links naar deze gastartikelen. Daarna zal ik elke 2 weken of eens per maand een lange lezing op mijn website plaatsen. In het eerste jaar dat ik wil rangschikken, zullen alle lange lezingen worden geconcentreerd op een redelijk populair zoekwoord. Als ik 6 uur aan een artikel besteed, dan besteed ik ook 6 uur aan promotie. Of minimaal 2 tot 3.

De rest van het jaar wordt bepaald door;

Geef elke maand 1 longgread vrij.

Publiceer maandelijks 1 of 2 korte informatieartikelen, met de nadruk op (long tail) keywords.

En peer-to-peer-netwerk.

Optimaliseer de artikelen die zijn geschreven.

Een jaar later – misschien 2 jaar – heb ik genoeg abonnees, bezoekers, klanten en ervaring van Google om het product te lanceren. Vervolgens zal ik alle opgedane kennis van de SEO-distributie gebruiken om een ​​praktische SEO-cursus op te bouwen. Als ik deze methode gebruik, dan ben ik misschien een jaar geleden.Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

https://webdevelopmentapp.com/nl/