Classactions
Image default
Gezondheid

Krijg grip op jouw piekergedrag met Piekerpoli

Jouw vrienden weten wat ze aan jouw hebben. Nooit lever jij een opdracht te laat in, kom jij te laat bij college of laat jij het jouw vrienden afweten. Jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel vormt de basis voor jouw hoge prestaties, waar je dan ook regelmatig waardering voor krijgt. Ondanks deze complimenten, pieker jij erop los en zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je legt de lat namelijk enorm hoog voor jezelf, want elke prestatie moet verbeterd worden door de volgende prestatie met een hoger resultaat af te leveren. Ook zorgt jouw gedrag voor hoge verwachtingen van anderen, waar je uiteraard graag in wil voldoen. Echter, het moet je niet de kop kosten.

Piekerpoli staat klaar voor iedere piekeraar, die in de greep wordt gehouden door zijn piekergedrag. Chronisch piekergedrag gaat namelijk vaak gepaard met angst om te falen en klachten als gevolg van slaapgebrek en werkstress. Deze consequenties zijn niet alleen erg slecht voor je lichamelijke en geestelijke gesteldheid, maar werken bovendien niet bevorderlijk voor jouw prestaties (wat in de eerste instantie de oorzaak is van jouw piekergedrag). In gesprek gaan met een goede psycholoog amsterdam of andere psychologen houten van de Piekerpoli, kan hét verschil maken. Wij begeleiden je in het proces om te leren accepteren dat je niet altijd voor de volle honderd procent hoeft te gaan en zoeken naar een manier waarop je leert om te gaan met de effecten van piekergedrag.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving en zou jij graag hulp willen om grip te krijgen op jouw piekergedrag? Maak dan een afspraak bij één van de psychologen van de Piekerpoli en durf het gesprek aan te gaan. Wij ontvangen je met een open houding en luisteren aandachtig naar jouw verhaal. Op die manier kunnen wij samen zoeken naar mogelijkheden om jouw piekergedrag onder controle te krijgen.

https://piekerpoli.nl/