Classactions
Image default
Eten en drinken

Catering in Amsterdam is nu nog makkelijkere geregeld

De lekkerste hapjes en diners van Amsterdam regel je bij Happie Delivery. Door ons eenvoudige bestelplatform is een bestelling zÛ geboekt. Via onze collega cateraars in het hele kan Happie uw catering bezorgen in elke plaats. Fingerfood, diners, barbecues, sandwiches, high tea?s, cocktails bezorgen wij op het werk of thuis in Amsterdam. Alle producten leveren wij in biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Zo zijn uw producten niet belastend voor onze natuur. Happie in Amsterdam en al zijn partners zijn HACCP gecertificeerd. Zo is iedere klant verzekerd van een goede bezorging en producten. Happie Delivery Catering in Amsterdam is te vragen voor diverse soorten bijeenkomsten. trouwerijen, afscheidsfeesten, jubilea, verjaardagen, of zelfs familie-uitjes. 

Diverse type producten aanwezig in Amsterdam

Als u heerlijke en feestelijke hapjes wilt laten leveren zit u op uw plek in onze webshop. Van originele canapÈs, tot de meest culinaire hapjes, zoals mini quiches. De keuze van Happie Delivery in Amsterdam is enorm. Zo zorgen wij dat uw gasten altijd iets eten dat zij lekker vinden. Zo zit het ook met onze diner maaltijden; super veel keuzes! Lukt het u niet het perfecte pakket te vinden? Dan maken wij uw bestelling gewoon helemaal op maat! Ook BBQ catering boeken in Amsterdam is erg snel. U mag er zelfs voor kiezen om een echte BBQ topper u te laten helpen op locatie. Die zal de BBQ voorbereiden, de gerechten tot perfectie te grillen en uitserveren, na de bijeenkomst de locatie opruimen, en zelfs de vaat doen.

Deze unieke catering is perfect in de coronacrisis

Zelf in de crisistijd van corona kan Happie een unieke catering voor u leveren. Bijvoorbeeld een catering die je nergens anders ziet; de Picknick! Gezellig genieten van de natuur en van collega?s en vrienden. Happie is de gehele week te bereiken via mal, chat of telefoon. Wanneer u voorstel op maat aanvraagt, ontvangt u deze binnen 24 uur. Zo werkt de service van Happie in Amsterdam.