Classactions
Image default
Electronica en Computers

Lees alles over een dummy beveiligingscamera

Er zijn veel openbare ruimtes die om verschillende redenen wel wat extra beveiliging kunnen gebruiken. Op het moment dat u een bewakingscamera in de buurt ziet, weet u dat u voorzichtig moet zijn en niets overhaast moet doen. Het is waarschijnlijk voor inbrekers en andere mensen die in kattenkwaad zal zien deze camera’s als een bedreiging waardoor ze niet verder te gaan dat is de reden waarom het hebben van deze camera’s rond kan veel van de veiligheid en zekerheid toe te voegen aan het gebied en alle mogelijke kostbaarheden in dat gebied. Maar als je merkt, kunnen deze bewakingscamera’s eigenlijk zorgen voor de nodige veiligheid, zelfs als hun functies niet activeren. Met deze logica, moet een dummy bewakingscamera bieden een vergelijkbaar gevoel van veiligheid en dat is waarom dit soort camera’s bestaan. Voordat u zich vastlegt om een dummy camera te kopen, moet u het concept, de voordelen en andere informatie van dichtbij bekijken.

Overzicht

Een dummy bewakingscamera is in feite een decoratie die precies lijkt op een echte bewakingscamera. Ze zijn compleet met een mount, samen met alle kleine details die helpen anderen ervan te overtuigen dat het een volledig functionele camera. Het belangrijkste dat anders is, is dat ze geen opnamemogelijkheden hebben. Als u erin slaagt om een dummy bewakingscamera los te maken van zijn oorspronkelijke positie, zult u ook te weten komen dat de dummy camera helemaal niet is aangesloten op een netwerk.

Voordelen

Het grootste voordeel dat een dummy beveiligingscamera heeft ten opzichte van een echte is de kostprijs. Aangezien deze camera’s niet over de geavanceerde elektronica beschikken waarmee ze activiteit kunnen opnemen en beelden naar een scherm kunnen doorsturen, zijn de totale kosten om er een te bouwen aanzienlijk lager. Het tweede grote voordeel is dat ze er precies zo uitzien als de echte, op voorwaarde dat je echt op zoek gaat naar een kwaliteitsmodel. Daarom kosten de betere meer geld omdat de uiterlijke kenmerken gedetailleerder zijn, maar ze moeten nog steeds een fractie kosten van de originele camera’s. Het is de goedkoopste manier om anderen te laten denken dat je een live beveiligingssysteem hebt en vanwege de algemene efficiëntie van een beveiligingssysteem, zullen mensen denken dat je dummy beveiligingscamera’s zal zijn. Zelfs als de persoon zal aannemen dat de dummy beveiligingscamera nep is, het nemen van het risico om uit te vinden is gewoon niet de moeite waard.

Koopgids

Aangezien het primaire doel van een dummy beveiligingscamera is om te misleiden, moet u een goede dummy camera die is zeer dicht bij het echte ding te vinden. U krijgt een beter idee als u daadwerkelijk ziet hoe een echte camera eruit ziet. Een camera kan een paar knoppen en draden aan het samen met een sticker die een laag van bescherming aan de lens toevoegt hebben. De beste dummy camera’s hebben zelfs hun eigen LED-lampjes en motoren zodat ze kunnen bewegen. Sommige zijn ook waterdicht en bevatten metalen die hen zwaarder en overtuigender maken.

Zodra u een goede set van beveiligingscamera’s gevonden, zou uw laatste stap zijn om het te installeren en evalueerde uw setup om te zien of uw systeem echt lijkt.

 

https://www.securitythuis.nl/