Classactions
Image default
Electronica en Computers

Werk jij ook ergonomisch thuis?

Thuiswerken is sinds maart vorig jaar de norm, al verschillen de meningen over de efficiëntie en effectiviteit ervan. Voor de bestrijding van het coronavirus is het uiteraard effectief, maar wordt er ook beter gewerkt? In de meeste gevallen hangt dat af van de manier waarop het thuiskantoor is ingericht. Waar de één namelijk gestructureerd te werk gaat achter een goed bureau en met professionele apparatuur, ziet de ander door de bomen het bos niet meer en start de laptop iedere dag met updaten. Hoe zorg je er in dat geval voor dat je op een comfortabele manier thuis kunt werken? Maak gebruik van deze tips en thuiswerken zal beter gaan dan ooit!

1. Werk achter een georganiseerd en ergonomisch bureau

Een onopgeruimde kamer betekent vaak chaotische gedachten. Begin de dag daarom achter een geordend bureau en maak voor jezelf een planning, zodat je gestructureerd met een nieuwe werkweek kunt starten. Ook is het van belang dat het bureau en de bureaustoel op de juiste hoogtes zijn afgesteld, zodat jij niet in de loop van de week lichamelijke klachten gaat ervaren. Ga rechtop zitten en hang een briefje op om je hieraan te helpen herinneren, als dat nodig is.

2. Beschik over de juiste apparatuur

Goedwerkende en het liefst geavanceerde apparatuur zorgen ervoor dat jij efficiënt te werk kunt gaan. Beschik jij dus al jaren over dezelfde trage laptop? Aarzel dan niet om een nieuwe aan te schaffen, die past bij jouw wensen en eisen. Een aanrader in dat geval is een Laptop zelf samenstellen via de website van Laptopzelfsamenstellen. Hier creëer jij namelijk aan de hand van een configurator een custom laptop, waarachter jij de komende tijd aan de slag kunt gaan voor de (thuis)werkzaamheden. Daarnaast bestaan er ergonomische muizen en toetsenborden in allerlei soorten en maten, waardoor er voor ieder een goed formaat tussen zit.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/