Classactions
Image default
Dieren

De beste trimsalon voor honden in Vught

Is uw hond weer rijp voor de kapper? Kom dan langs bij de beste hondentrimsalon Vught of maak een afspraak via de site. Wij zijn de beste op het gebied van het verzorgen van honden. En garanderen de juiste verzorging voor uw hond, ieder ras is anders. En heeft dus ook andere verzorging nodig. We geven uitsluitend advies over de juiste shampoo’s en andere verzorgingsproducten om u hond ook thuis op de juiste manier te kunnen verzorgen.

De beste behandeling voor uw hond

De meeste honden worden geknipt of geplukt, dit hangt af van het ras van uw hond. Na iedere behandeling verzorgen wij ook de nagels van uw hond. Daarnaast ontwollen wij honden ook. Uw hond kan bij ons ook worden gewassen, let wel op dat dit op tijd wordt aangegeven wij houden hier dan rekening mee. Na elke trimbeurt zorgen wij ook dat uw hond geborsteld wordt. Dit is erg belangrijk om af en toe ook thuis bij u hond te doen, tijdens het borstelen kunt u dan ook meteen checken op tekenbeten. Doet dit vooral elke wanneer u veel met uw hond in het bos loopt.  

Extra behandelingen voor uw hond

Naast het behandelen van uw hond geven wij ook advies. Mocht wij zien dat u hond een irritatie heeft bij het oog dan zullen wij deze uiteraard schoonmaken. En u advies meegeven hoe u dit thuis ook kunt doen op de juiste manier. U kunt bij ons dus niet alleen uw hond laten trimmen en plukken, maar ook verzorgen. Heeft uw hond last van klitten? ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ingegroeide nagels zijn ook dingen die wel eens voorkomen bij een hond. Bij onze praktijk kunnen wij deze behandelen, en zullen wij u laten zien hoe u dit kunt voorkomen. Mocht u net een puppy hebben wacht dan niet lang met langskomen, zo kan de puppy wennen aan een trimsalon.