Classactions
Image default
Bedrijven

Op deze manieren houdt iedereen zijn aandacht bij de vergadering

Uit onderzoek is gebleken dat er een verband is tussen werkgeluk en de mate van uitdaging die werknemers krijgen. Natuurlijk heeft werkgeluk ook weer invloed op iemand zijn productiviteit. Wanneer je gaat Vergaderen Utrecht Centraal, is het belangrijk dat je je werknemers vanaf het begin al uitdaagt. Je kunt hiervoor zorgen door een interactieve meeting te organiseren waarbij je de deelnemers om advies vraagt of ze de mogelijkheid geeft om vragen te stellen. 

Productieve vergaderingen 

Wanneer je een vergadering houdt, dan kun je collega’s vragen om een uitdaging die momenteel speelt op te lossen. Je kunt ze ook ruimte geven om hun eigen moeilijkheden te delen, zodat anderen kunnen helpen met nadenken. Houdt het simpel. Is er geen tijd voor het oplossen van een casus? Dan begin je gewoon met een simpele uitdaging, zoals een theoretische casus of een hersenkraker. Alleen een makkelijke uitdaging zorgt er al voor dat de deelnemers alert blijven, waardoor je een veel productievere vergadering kunt houden in Vergaderlocatie Utrecht. 

Maak je meetings inspirerend 

Wil je ervoor zorgen dat je meeting inspirerend is voor alle aanwezigheden, of dat je vergadering je werknemers aanzet om iets te doen? In dat geval kun je de vergadering beginnen met een inspirerende boodschap. Laat een sterke TED-talk zien of geef je medewerkers een citaat mee dat jou zelf inspireert. Het doel hiervan is om een boodschap te delen zodat je medewerkers geïnspireerd raken en een andere kijk op dingen krijgen. Een meeting kan dan echt een verschil maken. Deelnemers luisteren aandachtiger, vermaken zich beter of worden creatiever. 

Verminder spanning  

Wil je een meeting op een leuke manier beginnen? Dan is het zaak dat het ijs eerst gebroken wordt. Duik niet meteen in de inhoud, want hier worden mensen niet meer ontspannen van. Wanneer het ijs gebroken is, wordt het een stuk makkelijker om met ideeën te komen. Een ander voordeel van deze methode is dat je je collega’s beter leert kennen.  

Happy hour 

Je maakt je vergadering een stuk leuker door er happy hour van te maken. Dit moet je natuurlijk niet te vaak doen. Is er een succes te vieren, of is het vrijdagmiddag? Dan is happy hour de uitkomst om ervoor te zorgen dat de meeting gezellig wordt. Het is ook nog eens een uitgelezen kans om te netwerken en met je collega’s te praten. Zorg er wel voor dat de vergadering begint met het belangrijkste punt, omdat de sfeer daarna joliger kan worden. 

 
 

 

https://spacetocreate.nl/vergaderlocatie-in-utrecht/