Classactions
Image default
Zorg

WAT DOET VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK NIJMEGEN?

Bij verloskundigenpraktijk in Nijmegen bent u terecht voor al uw verloskundige consulten en ook voor de bevalling als u dat wilt. Onze verloskundigen oftewel vroedvrouwen of heren genoemd, is het zorgpersoneel dat in het eerste uur bij u aanwezig is wanneer u merkt dat u zwanger bent. Ons deskundig team aan verloskundigen heeft jaren ervaring op het gebied van verloskunde en kan u daarom van de beste adviezen voorzien en de beste controle uitoefenen op u als mama en uw baby in uw buik. Bij ons staan wij open voor alle vragen die mama en papa zouden mogen hebben maar ook in de onzekere momenten die de kersverse mama’s en papa’s doorgaan.  

WAT KAN DE VERLOSKUNDIGE ALLEMAAL DOEN?

Onze verloskundigen bij verloskundigenpraktijk Nijmegen zijn uitermate professioneel en heel erg goed in uw vak. Behalve de reguliere interne trainingen die zij volgen zijn zij ook geregeld in contact met de huisartsen en de gynaecologen in heel Nijmegen. Dit verzekert u dat zij alles onder een superviserend oog doen. Bij ons bent u terecht voor familieplanning, voor anticonceptie, indien u reeds zwanger ben geraakt voor alle reguliere controles inclusief de meest belangrijke echo’s, en uiteraard voor de bevalling. Ook kunnen wij pretecho’s, in 3D bijvoorbeeld, maken indien u dat wilt, wat in principe geen deel uitmaken van uw standaard echo’s.  

KAN IK THUIS BEVALLEN?

 Jawel dat kan absoluut. De plek waar u bevalt hangt helemaal van u af mits u geen complexe zwangerschap hebt. Thuisbevallingen raden we ten zeerste af bij mensen met meer dan 1 baby in de buik, vrouwen die eerder complicaties hebben gehad tijdens de bevalling, vrouwen die keizersnee bevallingen hebben gehad in het verleden, voor vrouwen met ernstige medische aandoening en alle anderen medische afwijkingen die de bevalling zouden kunnen bemoeilijken en een gevaar zouden kunnen vormen voor mama en/of kindje. Maar als uw zwangerschap heel goed verloopt zonder noemenswaardige eventualiteiten dan is dat zeker weten een optie om in acht te houden. Lekker thuis in de warmte van uw eigen huis bevallen.