Classactions
Image default
Woningen

De kracht van een verkoopmakelaar

Wanneer jij besluit om jouw eigen woning te verkopen en een ander hoofdstuk in jouw leven te openen, komen er een heleboel zaken bij kijken. Dit zijn bijvoorbeeld de woning adverteren, de juiste vraagprijs bepalen, bezichtigingen uitvoeren en een koopcontract opstellen. In deze gekke huizenmarkt beslissen steeds vaker mensen om dit niet uit handen te geven, maar dit zelf te doen om een hoop kosten te besparen. Maar is dit wel een goed idee?

 

Voor een aantal mensen kan dit inderdaad een goede optie zijn, maar voor de meeste mensen is dit niet verstandig. Bij het verkopen van een woning komen er ook veel zaken bij kijken die goed moeten gebeuren zoals het bepalen van de vraagprijs en het opstellen van een koopovereenkomst. Wanneer dit niet goed gebeurd kan het zijn dat je hier een heleboel financiële problemen aan overhoudt. Zo kan het zijn dat je de vraagprijs veel te laag hebt ingeschat en wellicht tienduizenden euro’s mis loopt of dat je iets in het koopcontact hebt gemist waardoor jij verantwoordelijk wordt voor een gebrek in de woning.

De verkoopmakelaar verzorgt de verkoop van de woning, doet de bezichtigingen, bepaald de vraagprijs vast en stelt een koopcontact op. Op deze manier is de kans op een geslaagde verkoop vergroot!

Onze makelaar Piet de Haan staat voor u klaar! Voor meer informatie kun je onze site bezoeken:

https://www.wittewoningmakelaars.nl/contact/vestiging-apeldoorn/

Of bel ons op:

055-2020010

https://www.wittewoningmakelaars.nl/contact/vestiging-apeldoorn/