Classactions
Image default
Tuin en buitenleven

Brievenbus onder de kerstboom?

Zoek je een origineel cadeau voor onder de kerstboom? Wij hebben het bedacht! Een brievenbus! Ja daar was je zelf waarschijnlijk nooit opgekomen, toch? Toch vinden mensen een brievenbus vaak een heel handig en nuttig cadeau. Om zeker te weten dat de brievenbus in de smaak valt, moet je wel vooraf onderzoek doen. Want misschien heeft de familie aan wie jij dit cadeau wilt geven al een goede brievenbus? Dan is het natuurlijk zonde om er nog eentje bij te krijgen. Je gebruikt er immers maar eentje!

Nieuw huis? Nieuwe brievenbus

Als de bewoners net zijn verhuisd naar een jaren 30 woning of juist naar een heel modern huis, kan het leuk zijn om ze te verrassen met een brievenbus in de desbetreffende stijl. Voor jaren 30 woningen is een antieke Engelse brievenbus een leuk cadeau om te geven. Hebben je vrienden een wat strakkere woning gekocht? Dan zou ik persoonlijk voor een mooie rvs brievenbus gaan. Maar RVS is duur, dus het is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van het budget daar je hieraan uit wil geven. Uiteraard kun je ook met meerdere mensen geld inzamelen en dan samen een mooi en bruikbaar cadeau geven.

Goedkope brievenbus of design?

Voor onder de kerstboom zijn beste leuke betaalbare brievenbussen te verkrijgen. Maar wil je het echt goed doen? Dan is een Bobi brievenbus ook echt een aanrader. Nee, deze zijn niet goedkoop. Maar wel super degelijk en echt bestand tegen elk weertype dat je maar kan bedenken. De bobi brievenbus zal niet roesten en is ook ontzettend sterk. Het is een perfecte constructie voor misschien wel je leven lang post ontvangen. Het leuke van bobi brievenbussen is het feit dat dit model in allerlei kleuren leverbaar is. Zelfs in het bruin! De meeste mensen kiezen echter voor het zwarte en antracietkleurige model. Deze in combinatie met een zwart, antraciet of grijs statief maakt het hele plaatje compleet.

Om de kerstsfeer te behouden, kun je alvast wat lekkere kerst koekjes in de brievenbus leggen als verrassing!