Classactions
Image default
Huishoudelijk

Maak van jouw huis een thuisbioscoop!

In deze koude wintermaanden wil je gewoon lekker op de bank kruipen om netflix te kijken. Maar is het niet verschrikkelijk om de hele tijd op je oude buis te moeten kijken met slecht geluid? Tijd voor iets nieuws dus! In dit artikel vertellen we jou hoe je een echte thuisbioscoop kunt maken. Lees verder!

Een cinewall

Tegenwoordig kun jij door een installateur makkelijk een CinewallDeluxe laten installeren. Dit is een wand met daarin alles wat jij nodig hebt om jouw kijkervaring te optimaliseren. Deze wand bevat namelijk een mooie tv, een goede audioset en een elektrische haard. Door de elektrische haard wordt jouw je ook nog eens heel erg gezellig. Een elektrische haard is erg veilig en ook nog eens milieuvriendelijk. 

Een comfortabele bank

Natuurlijk wil je ook heerlijk zitten wanneer je dan eindelijk tijd hebt om lang te kunnen bingewatchen. Zorg daarom dat je een goede bank uitkiest voor je thuisbioscoop. Je kunt het beste kiezen voor een grote bank, zodat je ook met vrienden kan genieten van een goede film. Daarnaast moet de bank ook makkelijk schoon te maken zijn voor als je wat popcorn of wijn knoeit. Kies daarom voor afneembare kussens. 

Drankjes en hapjes bij de hand

Als je echt wilt gaan voor een thuisbioscoop, kun je een minikoelkast in huis halen. Deze is net groot genoeg om je drankjes en hapjes lekker koel te houden tijdens de film. Je hebt de keuze uit een minikoelkast op batterijen of op stroom. Dit is ideaal voor de echte marathon kijkers. 

Sfeerverlichting 

Als je een film aan het kijken bent, wil je natuurlijk niet helemaal in het felle licht zitten. Maar in het donker jouw popcorn of drankje pakken is ook weer heel lastig. Daarom is het erg verstandig om dimbare lichten aan te schaffen. Deze hoeven helemaal niet duur te zijn, maar geven veel sfeer en gezelligheid. Een echte must-have dus!

Je eigen thuisbioscoop

Ben je dus opzoek naar je eigen thuisbioscoop? Schaf dan een cinewall aan. Hierin zit alles wat je nodig hebt voor de beste kijkervaring! Kijk ook naar een lekkere bank en goede sfeerverlichting. Voor de echte marathon kijkers is er ook nog een mini koelkast beschikbaar. Veel plezier!