Classactions
Image default
Beauty en verzorging

Een complete cursus volgen bij ons

Deze cursus nagelstyliste is anders dan alle anderen. Je zal natuurlijk verwachten dat je bij deze cursus alles leert over nagels en hoe je de klanten de meest prachtige nagels geeft. Dit komt uiteraard aan bod, maar er is meer dan dat. Zodra je de cursus hebt gehad en aan de slag wilt, kom je op het punt dat je klanten moet gaan werven. Misschien voel je nu lichte paniek omdat je niet weet hoe je dat moet gaan doen. Dat is precies waarom deze cursus nagelstyliste afwijkend is. Hier leer je namelijk ook hoe je deze klanten binnen moet gaan slepen.

Een eigen salon of een baan in een bestaande salon

Eigenlijk is deze cursus dus twee in één en leer je echt alles wat je moet weten en kunnen. Na deze cursus ben je dus direct klaar en kan je meteen aan de slag met het opzetten van je eigen salon. Concurrentie is iets waar je zeker mee te maken gaat krijgen, dus hoe pak je dat aan? Dat is een van de dingen die je leert tijdens deze cursus. Ook leer je je salon promoten en weet je straks hoe je het perfecte verkooppraatje kan houden. Een salon zonder klanten is natuurlijk helemaal niks, dus met het volgen van deze cursus weet je in ieder geval dat dat niet gebeurd!

De beste en langdurige manier nagels zetten

Natuurlijk leer je ook gewoon hoe je de perfecte nagels kan zetten. Je leert alles over de verzorging van de nagels en het perfect lakken er van. Ook nepnagels komen aan de orde. De juiste spullen gebruiken is daarbij erg van belang. Het doel is dat je die ook op de goede manier leert gebruiken. Je krijgt les in kleine groepen, waardoor er altijd ruimte en tijd is voor persoonlijke aandacht. Na het afronden van de cursus ben je er helemaal klaar voor. Mocht je toch nog ergens tegen aanlopen, dan mag je me altijd nog een berichtje sturen!