Classactions
Image default
Auto’s en Motoren

Haal je scooter theorie al na twee dagen leren en oefenen

In twee dagen de scooter theorie leren en oefenen en daarna direct slagen voor het CBR scooter theorie examen, dat kan bij Gelijk Geslaagd. Wij bieden theoriecursussen aan waarbij je de scooter theorie mega goed aangeleerd krijgt. Zo goed, dat je na de tweedaagse cursus glansrijk kan slagen voor het examen. Wie wil hier nou niet voor gaan?

Met onze hulp kan jij snel op pad met jouw scooter

Lekker op je scooter rondtoeren door de stad, snel van huis naar school kunnen reizen, vrienden ophalen om te gaan stappen, lekker snel van A naar B kunnen, het klinkt jou waarschijnlijk als muziek in de oren. Wij snappen dan ook als geen ander dat jij zo snel mogelijk het scooter theorie certificaat wilt bemachtigen. Daar willen wij jou graag mee helpen. Wanneer je bij ons de theorie komt leren zal je veel vlotter het certificaat in handen hebben.

Op zondagen wordt de theorieles gegeven, tussen 12.00 en 18.00 uur. Je kan dus nog lekker een beetje uitslapen op je vrije zondag en fris en uitgerust aan de theoriecursus beginnen. Alle theorie die je goed moet kennen om het examen succesvol te kunnen maken wordt door ons aan jou aangeleerd. Dit aanleren doen we grotendeels klassikaal, na de les heb jij jezelf de theorie helemaal eigen gemaakt. Onze uitleg is duidelijk, goed te begrijpen en veel leuker dan de saaie stof uit de theorieboeken. Na het klassikale gedeelte gaat ieder voor zich oefenen met examens. De vraagsoorten en type vragen die je oefent met onze examens zijn nagenoeg hetzelfde als de vraagsoorten en type vragen die jou gesteld gaan worden tijdens het CBR examen. Oefening baart kunst dus!

De volgende dag, op maandag, moet je wel vroeg je bed uit. Tussen 07.00 en 09.00 uur herhalen we namelijk de lesstof die je de vorige dag hebt aangeleerd. Gewoon om er zeker van te zijn dat alles nog goed in je hoofd zit. Na de herhaling ga je direct het CBR examen maken.

Welke theoriecursus kom jij volgen?

Bij Gelijk Geslaagd kun je ook kiezen voor een auto theoriecursus, bijvoorbeeld de auto theoriecursus Amsterdam, of een motor theoriecursus, bijvoorbeeld de motor theoriecursus Eindhoven. Bij welke theoriecursus mogen wij jou binnenkort ontmoeten?  

https://www.gelijkgeslaagd.com/