Classactions
Image default
Aanbiedingen

Voor elke roker een e-sigaret

Voor elke roker een e-sigaret

Een e-sigaret is een elektrische sigaret. Hierbij komen minder schadelijke stoffen vrij waardoor deze waarschijnlijk minder ongezond is dan het roken van een normale sigaret. Omdat de e-sigaret relatief nieuw is, is het nog niet duidelijk hoe dit op lange termijn zal zijn. Er bestaan enorm veel soorten e-sigaretten

 

MTL of DTL

Dit zijn twee manieren van inhaleren. MTL staat voor mouth-to-lung. Hierbij gaat de damp eerst de mond in en wordt daarna doorgehaald naar de longen. DTL staat voor direct lung. Hierbij gaat de damp direct door naar de longen. Deze manier verbruikt meer e-liquid en is daarom ook minder geschikt voor beginners.

 

Verschillende e-sigaretten

Er zijn verschillende e-sigaretten. De meeste mensen zullen een e-pen gebruiken. Dit zijn eenvoudige e-sigaretten in de vorm van een pen. Dit is de meest toegankelijke e-sigaret. Het is een alles in één vape die gemakkelijk te gebruiken is. Nadeel is wel dat er voor de ervaren roker te weinig opties zijn. De batterij en tank van deze e-sigaret zijn namelijk met elkaar verbonden. Pod e-sigaretten zijn de e-sigaretten waar je van e-liquid kunt wisselen. Dit is zowel populair bij beginners als bij ervaren rokers omdat het makkelijk te gebruiken is en je zelf je aroma’s kunt kiezen. Voor de gevorderde roker zijn er dan nog e-sigaretten zoals de BoxMOD e-sigarett. Bij deze vape kun je veel zelf instellen en aanpassen. Ze hebben een sterkere batterij en geven grotere dampwolken met een sterk smaakprofiel.

 

Aroma’s

Als je je soort vape hebt uitgekozen, kun je kijken naar de smaken die er zijn. Er zijn onwijs veel verschillende aroma’s te koop. Je zal hier niet al te snel op zijn uitgekeken. Bedenk eerst hoeveel nicotine je in je e-liquid wilt, kijk daarna welke smaak je wilt. 

https://www.mr-joy.nl/