Classactions
Image default
Winkelen

Nieuws uit Deventer

Deventer is een stad gelegen in Overijssel en is een van de oudste steden van Nederland. Hier leven ruim 100.000 inwoners, die allemaal hun eigen stukje geschiedenis met zich meedragen. Deventer is een stad in volle ontwikkeling, waar veel te doen is. Of je nou op zoek bent naar cultuur, natuur, gezelligheid of gewoon genieten van het stadsleven; in Deventer vind je het allemaal. Wil je weten wat er zoal in Deventer gebeurt? Lees dan verder.

Cultuur en evenementen

Deventer heeft veel te bieden als het gaat om cultuur en evenementen. Op vele locaties in het centrum van de stad worden regelmatig evenementen gehouden. Zo is er jaarlijks het leukste evenement van Oost-Nederland: Deventer Op Stelten. Deze kunstmarkt is een combinatie van theatervoorstellingen, kunst, muziek, theater, mode, kleinkunst en veel meer. Ook kun je in Deventer heerlijk wandelen langs de IJssel en kun je elk jaar genieten van het Summertime Festival, dat plaatsvindt aan de IJsselkade.

Sport en recreatie

In Deventer is voor iedereen wel wat te doen. Of je nu fan bent of beginnend sporter; Deventer heeft genoeg faciliteiten om je sportief te uiten. Zo kun je hier tennissen, voetballen, zwemmen of bowlen. Maar ook voor de minder fanatieke sporters onder ons is er genoeg te doen. Je kunt je uitleven in de bossen rondom Deventer, maar ook genieten van het museum, een pretpark of een avontuurlijk indoor speelparadijs.

Nieuws uit Deventer

Uiteraard is er ook nieuws te vinden over Deventer. Op deDeventergids.nl kun je op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, evenementen, tips & tricks en meer. Ook kun je hier leuke hotspots vinden waar je kunt eten, winkelen of uitgaan. Elke week verschijnt er een nieuwsbrief met het laatse nieuwe op de website, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in Deventer gebeurt.

Conclusie

Deventer heeft veel te bieden, van cultuur en evenementen tot sport en recreatie. Als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws omtrent Deventer, dan kun je het beste een kijkje nemen op deDeventergids.nl. Hier kun je niet alleen lezen wat er gebeurd, maar ook leuke hotspots vinden waar je kunt eten, winkelen of uitgaan.

.