Classactions
Image default
Vervoer en transport

Uw specialist in bouwvoertuigen

Veldhuizen B.V. is uw specialist in bouwvoertuigen. In het assortiment van deze verhuurder/verkoper vindt u onder meer betonmixers, zandkippers, asfaltkippers en haakarmen, uiteraard van de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen van Mercedes, DAF, Scania en Volvo. Daarnaast kunt u bij deze specialist terecht voor het huren van aanhangwagens, opleggers, oprijwagens, aangepaste trucks en losse onderdelen. Ontdek het uitgebreide aanbod aan occasions of verhuurbare bouwvoertuigen en vraag vandaag nog om een prijsopgaaf van deze specialist. Met plezier wordt er voor uw transportvraagstuk een juiste oplossing op maat gerealiseerd.

U ontvangt altijd de beste service

Als u vaak bouwvoertuigen nodig heeft, is het financieel voordeliger om deze aan te schaffen in plaats van te huren. Mocht u slechts eenmalig een bouwvoertuig nodig hebben voor een sporadische klus, kunt u bij deze specialist ook de benodigde voertuigen zoals aanhangers, vrachtwagens of opleggers huren. Ook is het mogelijk om een aangepaste truck te huren. Op de website ziet het u het actuele aanbod van deze specialist. Als u een bouwvoertuig of occasion wilt kopen, wordt u natuurlijk ook voorzien van de beste service. Daarnaast kunt u altijd terecht bij deze vakmonteurs voor onverhoopte reparaties of het reguliere onderhoud. Bent u benieuwd naar het uitgebreide aanbod aan dienstverlening van deze specialist? Ontdek vandaag nog de voordelen van Veldhuizen B.V. uit Zwolle als uw transportvoertuigen-partner.

Vraag vandaag nog een prijsopgaaf aan

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw gewenste bouwvoertuigen of bijvoorbeeld losse onderdelen voor uw huidige trucks. De vakmensen werkzaam bij deze specialist voorzien u graag van het nodige advies en persoonlijke service op basis van uw situatie. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onderdelen te bestellen? Via de website van deze zaak in Zwolle kunt u contact opnemen met de klantenservice. Hier wordt u deskundig verder geholpen met uw vragen.

https://veldhuizen.nl/