Classactions
Image default
Sport

Verken nieuwe radiostations

Een van de leuke dingen van op vakantie gaan is online radio luisteren van de desbetreffende land. Je komt namelijk in aanraking met de taal en ook muziek van het land. Dit is een van de manieren om nog meer cultuur op te snuiven in een land. Je komt namelijk in aanraking met verschillende soorten muziek. Vaak wanneer je dan weer terug komt thuis kan het wel eens zo zijn dat je heimwee ervaart naar een bepaald land. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om ook in Nederland te genieten van verschillende radiostations over de hele wereld. Zo kun je op een mooie zomerdag heerlijk in je hangmat liggen, een internationale radiostation opzetten en je toch op vakantie wanen.

Op Radioguide.fm is er een overzicht te vinden van verschillende radiostations die verschillende genres muziek representeren. Hierbij kan er genavigeerd worden per land of per genre. Nu is het zo dat in bepaalde landen een bepaalde genre toch meer vertegenwoordigd is op de verschillende radiostations. Wij hebben een paar landen voor je uitgelicht.

In Spanje zijn er verschillende radiostations. En natuurlijk worden op deze stations ook de nodige pop en hiphop gedraaid. Ook wordt er natuurlijk heel veel Spaans muziek gedraaid. Zo zul je vaak artiesten als Nicky Jam en Romeo Santos te horen krijgen. Dit zijn artiesten die voornamelijk Spaanstalige muziek maken en het zeker waard is om naar te luisteren. Dit is het mooie aan het luisteren naar internationale radiostations. Je komt namelijk in aanraking met artiesten waar je nooit eerder van hebt gehoord.

Check dus Radioguide.fm om nieuwe radiostations te ontdekken. Het is de ideale internetstreamingsite om nieuw muziek te ontdekken. Je blijft hierdoor op de hoogte van de muziek van verschillende artiesten. Dus herbeleef je vakantie of kom alvast in de stemming voor je vakantie en luister Radioguide.fm.  

http://www.radioguide.fm/