Classactions
Image default
Zakelijk

Extra tips voor een functioneringsgesprek

Functioneringsgesprek voorbereiden

Als de zaken in uw bedrijf niet helemaal lekker lopen, maar u hebt geen flauw idee waar het aan ligt, dan kan het goed zijn om weer eens een functioneringsgesprek in te lassen. Aan het functioneringsgesprek wordt soms niet veel aandacht besteed, maar toch is het van het grootste belang om dit wel te doen. Op die manier komen werkgever en werknemer namelijk dichter bij elkaar, zodat zij van elkaar weten waar de goede punten en de verbeterpunten liggen. Op die manier kan er wederom een gezonde bedrijfscultuur ontstaan, waarin het de firma weer voor de wind gaat. Klinkt dit u als muziek in de oren en wilt u hier wel wat meer informatie over ontvangen? Dat kan! Wij staan te allen tijde voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Extra tips voor een functioneringsgesprek

Met de software van De Digitale Gesprekscyclus zit u voor een dubbeltje op de eerste rang. Ten eerste is dit programma erg goedkoop, waardoor u hier niet veel geld voor neer hoeft te tellen. Ten tweede is het erg gebruiksvriendelijk, waardoor er geen enkele medewerker is dit het niet zal begrijpen. Ten derde vergeet u hierdoor nooit meer een functioneringsgesprek of een andere afspraak, omdat het systeem u op tijd een herinnering stuurt. En zeg nou zelf, dat is toch echt geweldig?

Dertig dagen op proef

In de proefperiode van dit pakket zult u merken dat:

 

  • de Digitale Gesprekscyslus precies is wat u zoekt, met herinneringen voor afspraken en het functioneringsgesprek
  • dit programma heel gemakkelijk is in het gebruik.
  • het u en uw werknemers dichter bij elkaar brengt, omdat u van iedereen in een oogopslag ziet waar hij of zij mee bezig is op dit moment

 

Lijkt dit u ook wel wat? Neem dan even contact met ons op.

http://www.ddgc.nl/functioneren/functioneringsgesprek/