Classactions
Image default
Woning en Tuin

Stoomcabine gemaakt van de beste materialen

Stoomcabine voorzien van keurmerk

Bij sanitairtotaal kunt u er op vertrouwen dat uw stoomcabine van een hoge kwaliteit is. Wij durven dit te zeggen aangezien al onze cabines voorzien zijn van verschillende keurmerken. Zo is iedere stoomcabine voorzien van het EN15200 keurmerk. Dit keurmerk staat voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Daarnaast zijn alle cabines EMC en LVD getest. Voor het testen maken wij gebruik van het SGS en Intertek keuringsinstituut. Mocht u meer informatie willen over deze keurmerken en tests, neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u er zeker meer over vertellen. Wij doen er alles aan om u als consument zo goed mogelijk voor te lichten over onze producten.

Stoomcabine gemaakt van de beste materialen

Als u een stoomcabine van sanitairtotaal koopt kunt u er van uit gaan dat deze gemaakt is van het best beschikbare materiaal. Door deze kwaliteit kunt u jarenlang plezier hebben van uw stoomcabine zonder dat er ook maar iets kapot gaat. Wij doen daarnaast onze uiterste best deze materialen voor zo scherp mogelijke prijzen in te kopen. Hierdoor kunnen wij de verkoopprijs van de gehele stoomcabine zo laag mogelijk houden. Wij begrijpen namelijk maar als te goed dat u iedere euro nodig hebt, zeker in deze moeilijke economische tijd. Vandaar dat wij onze uiterste best doen de prijzen zo scherp mogelijk te houden.

Bestel de brochure

Als u geen zin hebt om lang op een website te zoeken en u bent niet in staat naar onze showroom te komen, dan kunt u onze brochure bestellen. Hier staan al onze producten in en de brochure biedt u zo een compleet overzicht van ons assortiment. De brochure is zeer eenvoudig via onze website te bestellen. U vult uw gegevens even in en wij sturen vervolgens de brochure naar u op! Doe het nu!

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/stoomcabine/

Gerelateerde artikelen

Dakisolatie

Uw nieuwe achtertuin ontwerpen

Wilt u meer weten over kunstgras?