Classactions
Image default
Woning en Tuin

Rolluiken tegen inbraak

De reden waarom u inbraakwerende rolluiken wilt aanschaffen is duidelijk; u wilt niet dat een inbreker uw bedrijf of woning binnenkomt. Maar bedenk ook dat als rolluiken zonwerend en isolerend werken, zo kunt u meer van uw privacy genieten. Het aanschaffen van inbraakwerende rolluiken heeft dus diverse voordelen.    

Rolluik mogelijkheden

Inbraakwerende rolluiken zijn in diverse variaties leverbaar en met verschillende mogelijkheden. De rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diverse diktes. Ook zijn er meerdere kleuren beschikbaar. Inbraakwerende rolluiken kunnen worden geleverd met elektronische bediening. Slechts met een druk op de knop beschermt u uw hele woning. Wat een gebruikersgemak! De rolluiken kunnen ook geleverd worden met slingerbediening, bandvertrager voor meer bedieningsgemak en met een bandopwinder met verschillende lengtes band. Heeft u andere specifieke wensen? Neem dan contact op met een inbraakwerende rolluikspecialist om uw wensen en behoeften door te bespreken. Zij kunnen u bijstaand met deskundig advies en wellicht nog op nieuwe ideeën brengen.

Hoe wordt een inbraakwerend rolluik geleverd?

Een rolluik kan op twee manieren geleverd worden, als inbouwrolluik en als voorzetrolluik. In beide gevallen worden de inbraakwerende rolluiken als compleet kozijn geleverd. Het verschil tussen de twee typen rolluiken is dat een voorzetrolluik aan de buitenzijde wordt bevestigd en een inbouwrolluik bovenop het kozijn wordt geplaatst. Dit laatste heeft als voordeel dat het makkelijk weggewerkt kan worden. Bij het voorzetrolluik blijft de kast van het rolluik altijd zichtbaar.

Voordelen van inbraakwerende rolluiken op een rijtje

Inbraakwerende rolluiken helpen bij het voorkomen van inbraken, dienen tijdens de zomer als zonwering en zorgen tijdens de winter voor energiebesparing, en dus kostenbesparing! Op elk tijdstip van de dag zorgen de rolluiken voor duisternis, dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn als u nachtdiensten draait en overdag moet slapen. Tevens beschermen de rolluiken tegen geluid en inkijk.

Offertes voor rolluiken aanvragen

Bent u aan het overwegen om inbraakwerende rolluiken aan te schaffen en op zoek naar meer informatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en kosteloos offertes aan van rolluiken leveranciers. Zo kunt u de diverse aanbiedingen vergelijken en de voor u juiste keuze maken.

http://www.rolluiken-expert.nl/inbraakwerende-rolluiken/

Gerelateerde artikelen

Wilt u meer weten over kunstgras?

Alle informatie over een nieuwe badkamer

Een paar tips bij het huren van een container