Classactions
Image default
Woning en Tuin

Landelijke badkamers

Badkamers

Als ik aan badkamers denk, moet ik altijd aan Claudia Cardinale denken. Om eerlijk te zijn moet ik bij tamelijk veel dingen aan Claudia Cardinale denken. Maar ik heb het de laatste tijd dus vooral bij badkamers, laat ik dat voorop stellen. Je kent die scène vast wel, die scène uit Once upon a Time in the West waarin de Italiaanse schone in bad ligt in de kamer van Henry Fonda. Lieve help, wat was die vrouw mooi. Die ogen, dat lijf. Dat schitterende lijf tussen het schuimende sop. De tragedie van mijn leven: dat ik niet jong was toen Claudia Cardinale jong was. Als ik een tijdmachine had, zou ik het wel weten: dan maakte ik samen met Claudia alle badkamers ter wereld onveilig.

Landelijke badkamers

Maar ik moet ook aan Cardinale denken door de laatste trend op het gebied van badkamers: de landelijke badkamer. Dan kan je net zo’n badkamer hebben als in Once upon a Time in the West. Zonder de actrice, dat dan weer wel. Helaas. Maar zo’n vrijstaande badkuip, dat is toch schitterend? En houten meubels in je badkamer, dat lijkt me echt geweldig. Normaal vind ik badkamers zo steriel. Zo wit. Zo kaal. Maar met al dat hout en zo’n mooie badkuip heb je meteen warmte en sfeer. Dan wordt het badderen iedere keer een feestje. Dan krijg je me met geen stok meer uit mijn sopje, nee, dan blijf ik er lekker de hele dag in liggen.

Uw eigen landelijke badkamer

Maar hoe kom je nu aan een van die geweldige landelijke badkamers? Ik kan je Van Heck aanraden. Die hebben echt een schitterende collectie, wat dit betreft. Bovendien hebben ze zeer vakkundig personeel dat je helpt je droom van een landelijke badkamer te realiseren. Ik zou zeggen: ga snel naar hun website!

 

http://www.vanheckbadkamers.nl