Classactions
Image default
Woning en Tuin

Jaap de Vries uit Ermelo levert de perfecte picknicktafel!

Bent u al lang op zoek naar de perfecte picknicktafel voor de zomer? Dan kunnen wij u helpen! Wij hebben een breed assortiment met picknicktafels, poorten en hekken. Wij kenmerken ons door duurzaam gebruik van hout, een vriendelijke en landelijke uitstraling en ten slotte zijn de picknicktafels van stevige kwaliteit.

 

Wij bieden picknicktafels en banken van goed hout aan aan particulieren, maar ook aan bedrijven, scholen en gemeenten. Door ons ruime brede assortiment is er altijd wel een picknicktafel die bij u past qua grootte en prijs. De prijzen variëren. U heeft al een mooie picknicktafel voor maar 205 euro!

De picknicktafels

De tafels hebben een zeer lange levensduur waardoor u niet na een jaar al een nieuwe hoeft aan te schaffen. Deze tafels gaan jaren mee, en is uw geld het dus zeker waard. De tafels hebben allemaal verschillende afmetingen die vermeld staan op onze website. Per tafel worden alle afmetingen en prijzen gegeven. Daarnaast staat er nog enkele informatie bij over de tafel.

 

Wij hebben picknicktafels met een rugleuning, of banken voor om de boom, die u vaak ziet op een schoolplein. Ook hebben wij parkbanken die ideaal zijn voor uw tuin om te genieten van het zomerse weer. De tafels zijn gemaakt van bijvoorbeeld douglas of eiken.

 

Modellen

Al onze picknicktafels zijn vernoemd naar Amerikaanse steden of staen. Zo heeft u de Arizona, Colorado, Atlanta, Alabama, Liberty, Kansas City, Boston, New York, Virginia, New Mexico, Florida en Texas.

 

Contact

Wilt u een picknicktafel van goede kwaliteit? Dan bent u bij Jaap de Vries aan het goede adres. Wij bezorgen in Nederland én België en u hoeft niet vooraf te betalen. U betaalt uw aankoop pas als hij bij u aan de deur is. Voor vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd een bericht sturen via de site, of kunt u bellen. Ook kunt u ons volgen via Twitter voor het laatste nieuws!

http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/