Classactions
Image default
Winkelen

De Zwitserse kwaliteit van het Tissot horloge

Tissot is een Zwitserse horlogemaker die ooit is opgericht in 1853 als familiebedrijf. Inmiddels kent bijna iedereen het merk. Als u zelf nog nooit een Tissot heeft gehad dan kent u de merknaam vast als de officiële tijdwaarnemer bij onder andere het wielrennen, bij motorraces en bij het ijshockey. Tissot geniet 166 jaren later internationale bekendheid. Een sterke troef van Tissot is dat ze horloges maken in een brede prijscategorie. Zo kun je al een Tissot horloge kopen rond de 200 euro, maar er zijn ook exclusievere modellen met prijzen tot wel 2000 euro of meer. Het Tissot horloge staat bekend als een betrouwbaar uurwerk. Dat het horlogemerk uit Zwitserland komt draagt alleen maar bij aan de goede reputatie.

De stijl van een Tissot horloge

Tissot richt zijn pijlen op een breed publiek. Dit komt direct terug in het aanbod van de vele verschillende types en modellen die Tissot op de markt brengt. Zo biedt Tissot sportieve horloges met felle kleuren en speelse accenten. Ook heeft het horlogehuis een keur aan horloges voor dagelijks gebruik. Ze zijn praktisch, simpel en niet al te opvallend. Staal in diverse kleuren of horlogebanden van mooi leer complementeren het Tissot horloge.

Tissot en techniek

Om aan de wensen van klanten van alle rangen en standen te kunnen voldoen biedt de horlogemaker verschillende technieken aan, met een daarbij behorend variërend prijskaartje. Zo zijn er Tissot’s met een simpel maar betrouwbaar kwartsuurwerk. In het iets luxere segment biedt de horlogemaker ook automatische, mechanische en solar uurwerken aan. Als u voor een Tissot horloge kiest dan heeft u de keuze uit vele stijlen in diverse prijscategorieën. Tissot geeft uiteraard een fabrieksgarantie van twee jaar op elk Tissot uurwerk.