Classactions
Image default
Vervoer en transport

Track en Trace

Wil u ten alle tijden weten waar jouw wagens en / of werknemers zich bevinden? Track and trace is dan voor u de ideale oplossing! U kan realtime kennis hebben van waar een bepaald voertuig zich bevindt, wat zeer handig kan zijn als bijvoorbeeld één van uw werknemers een ongeval heeft en er snelle actie vereist is. Wij plaatsen een track & trace systeem in ieder voertuig. Dankzij onze GPS technologie registreert ons track and trace systeem alle verplaatsingen van begin tot einde. Als een voertuig een bepaalde zone verlaat, bijvoorbeeld een land, kan u een automatische melding krijgen via SMS.

 

Dankzij onze software, die geen installatie vereist, krijgt u ook een visueel overzicht die weergeeft welke weg ieder voertuig heeft afgelegd. U kan alles op de voet volgen dankzij een online systeem, uiteraard met login en paswoord beveiligd. Dit is zeer handig voor transportbedrijven. Wij gebruiken koppelingen met google earth. handig als u een bepaalde vastgelegde planning moet wijzigen omdat er iets gebeurd is. Er kan altijd iets voorvallen (bv file) waardoor de planning in de soep draait. Kort op de bal spelen is dan de boodschap. Met vlugge interventies is dit kinderspel en verliest u geen tijd. Time is money right? Wij kunnen de kilometerstand bijhouden van ieder voertuig. Zo weet u als zaakvoerder op voorhand welk voertuig op onderhoud moet en kunt u kort op de bal spelen. Niets dan voordelen zo’n track & trace systeem niet waar?

 

Dankzij rapportage kunt u de bewijslast mooi doorgeven aan uw klanten. Die willen soms weten waar de transporteurs zich bevinden en vooral wanneer ze zullen aankomen. U kan dan op voorhand de klant verwittigen dat deze bijvoorbeeld 30 minuten te laat zal zijn wegens een zwaar ongeval op een snelweg. Wilt u daarenboven weten hoelang uw werknemers gewerkt hebben tijdens een bepaalde week, maak dan gebruik van ons online tijdregistratie systeem.

 

Dankzij een badge lezer kent ons software pakket de reeds afgelegde kilometers. Aan de hand daarvan hebt u een exacte tijdregistratie, inclusief precieze berekeningen op maat over de kostprijs van dit alles. Alle verzamelde gegevens worden op het einde opgeslagen op servers die zeer beveiligd zijn tegen hackers. Deze worden ter beschikking gesteld via een beveiligde internetverbinding, via SSL verbinding dus. De gegevens zijn achteraf nog lange tijd raadpleegbaar om rapporten mee samen te stellen en deftige analyses op uit te voeren. Zelf in situaties met verminderde GSM ontvangst, houdt onze blackbox de posities feilloos bij. Last but not least: bij diefstal weet u perfect waar uw wagen zich bevindt. Waar wacht u nog op? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie.

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace