Classactions
Image default
Muziek

Een passie voor online drummen

Het liefst luister je op ieder moment van de dag naar muziek. Zodra het moment er is, haal jij je oortjes uit de knoop en zet je jouw favoriete nummers op. De gaafste liedjes zijn voor jou toch wel die met drumsolo’s erin, omdat dat de nummers zijn die jij vrijwel dagelijks oefent op je drumstel. Daarnaast volg je één keer in de week drum lessen, welke jou enorm helpen bij het ontwikkelen van jouw drumkwaliteiten. Desondanks verwacht je dat het voortzetten van de lessen een probleem gaat vormen voor jouw studie en sport. Hoe kun je namelijk met zo’n drukke planning alsnog blijven drummen?

Online Drumles biedt dé uitkomst voor ieder die een passie heeft voor drummen, maar niet altijd in deze behoefte kan voorzien. Muziek maken vereist namelijk veel oefening, zoals ook het spreekwoord ‘oefening baart kunst’ duidelijk maakt. Vaak heb je wél tijd om te oefenen op de momenten dat je geen les volgt, wat het lastig maakt om je bij een muziekschool aan te sluiten. Online Drumles heeft hiervoor daarom de oplossing, want bij ons volg je muziekles online wanneer het jou schikt! Ga achter je drumstel zitten en zoek een instructiefilmpje op van de solo die jij graag wil oefenen of bekijk de livestream, waarin uitgelegd wordt hoe je nog beter kunt drummen. Bovendien kun je het heft in eigen handen nemen door de digitale bladmuziek door te nemen en zelf uit te zoeken wat de beste techniek is om het nummer te spelen. Voor muzieklessen en vragen staan onze docenten echter altijd klaar, want wij motiveren je graag om jezelf te blijven ontwikkelen.

Zou jij graag het drummen onder de knie willen krijgen of ben jij al verder gevorderd met het drummen? Iedere drummer kan wat leren en om die reden leren wij jou graag de kneepjes van het vak op jouw niveau en tempo. Bekijk dus snel de website van Online Drumles en word lid!

https://www.onlinedrumles.nl/