Classactions
Image default
Management

MBA in communication management

MBA Communications Management is een postdoctorale graad van 2 jaar die 4 semesters omvat met een praktische aanpak en intensief leren. Het is een carrière en een baan gerichte cursus.

 

Opmerking: Studenten die willen hun opleiding in Management veld of een carrière boost te krijgen, kan controleren MBA cursus.

MBA Communications Management syllabus inculcates de componenten van de studie met inbegrip van public relations, effectieve communicatiestrategieën, nieuwe en bestaande communicatietechnologie, de relevantie van communicatie management, enz. Check MBA Volledig formulier

 

Deze cursus biedt de studenten met conceptuele kennis over de communicatie-instrumenten en technieken, analytische en creatieve communicatie, sociaal-psychologische context van het bedrijfsleven en communicatie, enz.

 

Om een in aanmerking komende kandidaat te zijn, moet de aspirant met succes het afstuderen hebben afgerond op elk gebied van een erkend instituut of universiteit. Het gemiddelde cursusgeld varieert tussen INR 30.000 – 5 lacs (ong.).

 

Toelating tot MBA Communication Management is gebaseerd op toelating en wordt gevolgd door een persoonlijk gesprek om de algemene geschiktheid van de studenten voor de cursus te testen. Sommige hogescholen nodigen zelfs toelatingen uit op basis van de verdienste van de studenten op hun afstudeerniveau. 

 

Succesvolle afgestudeerden van de cursus komen in aanmerking voor lucratieve banen te vinden in de respectieve gebied. Ze kunnen kiezen voor een Communicatie Manager, Communicatie Executive, Assistant Manager, Marketing Manager, Docent, en nog veel meer. Zij kunnen werk vinden in gebieden zoals uitgeverijen, films, TV’s, journalistiek, onderwijsinstellingen, enz.

 

Tot de top van de rekruteringsbedrijven behoren Amazon, Google, Infosys, ICICI, enz. Het gemiddelde beginsalaris van deze professionals ligt tussen INR 2-10 lacs (ca.).

 

MBA Communicatiemanagement: Cursus hoogtepunten

De cursus hoogtepunten van MBA Communications Management zijn hieronder opgesomd. Alle nodige informatie over de cursus is opgenomen in de volgende tabel:

 

Cursus Niveau Post Graduate 

Full-Form Masters of Business Administration 

Duur 2 jaar

Type examen Semester gebaseerd

Ontvankelijkheidscriteria Om een in aanmerking komende kandidaat te zijn, moet de aspirant het afstuderen op elk gebied van een erkend instituut of universiteit hebben afgerond.

Toelating Proces Merit en Toelating gebaseerd

Gemiddeld cursusgeld INR 30.000 – 8 lacs (ong.).

Vacatures Communicatie Manager, Communicatie Executive, Assistent Manager, Marketing Manager, Docent, en nog veel meer.

Top Recruiters Uitgeverijen, films, TV’s, journalistiek, onderwijsinstellingen, etc.

Gemiddeld aanvangssalaris INR 2-10 lacs (ca.).

 

Waar gaat de MBA Communicatiemanagement over?

 

Hieronder volgt een korte inleiding over de cursus MBA Communicatiemanagement om de studenten een idee te geven van waar het vak over gaat:

 

Communicatiemanagement is een zeer snel groeiend gebied in de huidige wereld en omvat het systematisch plannen, implementeren, monitoren en herzien van de communicatiekanalen binnen een organisatie en ook andere organisaties.

Het basisdoel van het programma is een praktische aanpak met intensief leren. 

De studenten krijgen een stevige basis aan de hand waarvan ze hun carrière in dit specifieke domein kunnen uitbouwen. 

De cursus biedt de studenten conceptuele kennis over de communicatie-instrumenten en -technieken, analytische en creatieve communicatie, sociaal-psychologische context van het bedrijfsleven en communicatie, enz. 

De studenten verwerven uitgebreide kennis over de onderwerpen zoals het ontwikkelen van bijbehorende ideeën, het kritisch evalueren van actuele onderwerpen, de geschiedenis van populaire vormen van massamedia, de analyse van mediaboodschappen, nieuwe trends in de media, de ethiek van het overtuigen, communicatiebronnen en geloofwaardigheid, enz.

Het beheer van communicatieprocessen en -structuren vergt en vereist het vermogen om analytisch, maar ook innovatief en creatief te denken.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/